Άπιστος 13/9: Ο Βολκάν στο δικαστήριο

Βρίσκεται για ακόμη μία φορά δέσμιος των ύπουλων παιχνιδιών της Ντερίν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άπιστος 13/9: Ο Βολκάν στο δικαστήριο

Απόψε 13/9 στον Άπιστο θα έρθουν τα πάνω κάτω! Μπορεί κάποιος να πεθαίνει (δείτε εδώ ποιος) αλλά μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο της σειράς, έχουμε να δούμε ακόμα πολλά.

Άπιστος - Τρίτη 12/9

Η Ασιγιά ζητά από τον Αλί να δώσει μια ευκαιρία στον Αράς και να τον γνωρίσει καλύτερα, γιατί οι δυο τους αποφάσισαν πως θέλουν να είναι μαζί για πολύ καιρό. Όμως ο Αλί, μπροστά στην προοπτική μιας τόσο μεγάλης αλλαγής, αντιδρά έντονα. Ο Βολκάν εκμεταλλεύεται την περίσταση για να βάλει ακόμα μια φορά εμπόδια στην ερωτική ζωή της Ασιγιά. Η διοργάνωση μίας ομιλίας του Αράς στο σχολείο του Αλί, φέρνει τους δυο τους σε μία ακόμη πιο τεταμένη κατάσταση. Η Ασιγιά προσπαθεί μάταια να κερδίσει ξανά τον γιο της και να περάσει χρόνο μαζί του. Ο Βολκάν βρίσκεται για ακόμη μία φορά δέσμιος των ύπουλων παιχνιδιών της Ντερίν, και μάλιστα, μέσα σε μία αίθουσα δικαστηρίου.

Τετάρτη 13/9

Η ζήλεια του Βολκάν κορυφώνεται, καθώς φτάνει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κι εκείνος βυθίζεται στη μοναξιά του. Ένα απρόσμενο και τραγικό περιστατικό, όμως, θα τον ταρακουνήσει και θα του υπενθυμίσει πως η οικογένεια είναι το μόνο πράγμα που αξίζει στη ζωή. Η αγωνία θα επισκιάσει τις γιορτινές στιγμές όλων κι έπειτα, θα δώσει τη σειρά της στην ελπίδα... Μόλις περάσει τον κίνδυνο, η περιπέτεια του Αλί προξενεί νέα προβλήματα στην Ασιγιά και τον Βολκάν. Ένας άγνωστος σε αυτούς άνδρας, θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον χειρότερο τρόπο.