Η Κλινική 14/9: Η εγκυμονούσα που θα τους κάνει όλους άνω κάτω

Οι ιστορίες που θα συζητηθούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κλινική 14/9: Η εγκυμονούσα που θα τους κάνει όλους άνω κάτω

Στο σημερινό 14/9 επεισόδιο της scripted reality σειράς του ΑΝΤ1, Η Κλινική, η οποία δεν μπορούμε να πούμε με βάση τα νούμερα πως σημειώνει μεγάλη επιτυχία, τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα:

Η Κλινική - Επεισόδιο 23

Η Ελευθερία (38) βρίσκεται στην Κλινική γιατί όταν ήταν με τον γιατρό Πασχάλη (40) σε ένα ξενοδοχείο, ζαλίστηκε και έκανε εμετό. Στην Κλινική φτάνει και ο σύζυγός της, ο Άγγελος (43) που έρχεται σε δύσκολη θέση όταν μαθαίνει για την απιστία της γυναίκας του. Η Φανή (40) κατά την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της επισκέπτεται την κλινική λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Γνωρίζει ότι το παιδί της δεν θα έχει πατέρα, καθώς το μωρό προέκυψε κατά «λάθος» και καλεί τους κολλητούς της φίλους που είναι και ζευγάρι, τον Μάριο (40) και την Ηρώ (33) για να της συμπαρασταθούν. Όσο ο Μάριος προσπαθεί να σταθεί στην Φανή, η Ηρώ αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Η Ειρήνη (18), μία πολύ αδύνατη κοπέλα, φτάνει στην κλινική συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Αναστασία (45) νομίζοντας ότι πάσχει από νευρική ανορεξία. Καθώς οι γιατροί προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της υγείας της Ειρήνης, η σχέση μάνας και κόρης δοκιμάζεται

Επεισόδιο 24

Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα: Ο Άλκης (75), ένας καλλιεργημένος, βιρτουόζος πιανίστας φτάνει στην Κλινική γιατί πονάει πολύ η κοιλιά του. Η κατάσταση της υγείας του θα αποτελέσει την αφορμή να αποκαλύψει στους γιατρούς το ένοχο παρελθόν του και την υπόσχεση που έδωσε στη γυναίκα του πριν φύγει από τη ζωή.

Ο Σπύρος Νάσσης (40) επιστρέφει στο νοσοκομείο μετά από ένα τροχαίο ατύχημα χωρίς να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασής του, αφού το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η παρουσίαση που πρέπει να κάνει στη δουλειά... Ο Δήμος(32) έχει έντονο πονοκέφαλο και έρχεται στην Κλινική μαζί με τον συνάδελφο και φίλο του Σταύρο (34). Ο πόνος δεν του επιτρέπει να χαρεί με το γεγονός ότι το λαχείο που αγόρασε για όλο το γραφείο... κέρδισε. Η γιατρός Σοφία Νομικού θα προσέξει στον Δήμο αριθμητική σύγχυση, που επιβεβαιώνεται όταν τελικά αντιληφθεί και ο ίδιος ο Δήμος ότι έκανε λάθος με τον νικητήριο αριθμό.