Άπιστος 14/9: Τραγικές ώρες για την Ασιγιά και τον Βολκάν - Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο...

Ένα απρόσμενο και τραγικό περιστατικό θα τους ταρακουνήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άπιστος 14/9: Τραγικές ώρες για την Ασιγιά και τον Βολκάν - Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο...

Λίγο πριν γίνει το μεγάλο φονικό στον Άπιστο (δείτε εδώ ποιος πεθαίνει) θα ακολουθήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε σήμερα 14/9 στον Άπιστο

Η ζήλεια του Βολκάν κορυφώνεται, καθώς φτάνει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κι εκείνος βυθίζεται στη μοναξιά του. Ένα απρόσμενο και τραγικό περιστατικό, όμως, θα τον ταρακουνήσει και θα του υπενθυμίσει πως η οικογένεια είναι το μόνο πράγμα που αξίζει στη ζωή. Η αγωνία θα επισκιάσει τις γιορτινές στιγμές όλων κι έπειτα, θα δώσει τη σειρά της στην ελπίδα... Μόλις περάσει τον κίνδυνο, η περιπέτεια του Αλί προξενεί νέα προβλήματα στην Ασιγιά και τον Βολκάν. Ένας άγνωστος σε αυτούς άνδρας, θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον χειρότερο τρόπο.

Το αυριανό επεισόδιο

Ο Αράς προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του, αλλά ο Χαλούκ φαίνεται να θέλει να του σταθεί εμπόδιο. Η Ντερίν προσπαθεί να βρει σύμμαχο στο πρόσωπο του Αράς. Για πόσο εκείνος θα μπορεί να μένει ανεπηρέαστος; Ο Αράς αρχίζει να φοβάται ότι η σχέση του με την Ασιγιά ποτέ δεν θα μπορέσει να πλησιάσει αυτό που είχε με τον σύζυγό της. Άραγε αυτό που τους ενώνει είναι μόνο το παιδί τους; Η Ντερίν κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της ζήλιας του για να τον πάρει με το μέρος της. Εν τω μεταξύ, ο κύριος Χαλούκ κάνει ό,τι μπορεί για να μην αποκαλυφθεί το σκοτεινό μυστικό του, όμως ο Βολκάν χάρη στον κατάσκοπό του βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω του.

Η Ασιγιά ανακαλύπτει επιτέλους ποιο είναι το κόλπο που χρησιμοποιεί ο Βολκάν για να "διαβάζει" τη σκέψη της, να προβλέπει τις κινήσεις της και να "μαντεύει" τις επιθυμίες του Αλί. Τι θα κάνει με αυτή τη νέα τρομακτική πληροφορία;