Elif: Ο Κερέμ επισκέπτεται έξαλλος τη Φικρέτ για να τη ρωτήσει για την ανάκρισή της

Δραματικές οι εξελίξεις και στο αυριανό 16/9 επεισόδιο της σειράς του STAR

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Elif: Ο Κερέμ επισκέπτεται έξαλλος τη Φικρέτ για να τη ρωτήσει για την ανάκρισή της

Μπορεί τα νούμερα της σειράς Elif να είναι απογοητευτικά τον τελευταίο καιρό, ωστόσο η σειρά του STAR δεν σταματάει να εκπλήσσει με την πολυπλοκότητά της εδώ και πέντε χρόνια. Έτσι μετά το χθεσινό επεισόδιο, όπου είδαμε την Κιγιμέτ να έχει μια ασυνήθιστη συμπεριφορά, στο αυριανό 16/9 επεισόδιο θα δούμε τη Φικρέτ να εξερευνά μέχρι τέλους τα στοιχεία για την υπόθεση της Φικρέτ.

Όσα θα δούμε στο αυριανό 16/9 επεισόδιο της Elif

Η Φικρέτ λοιπόν, επισκέπτεται την έπαυλη και ζητά να μιλήσει με όλους για να βρει τα στοιχεία, που λείπουν για την υπόθεση της Μελέκ. Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ συμφωνούν να τη βοηθήσουν, αλλά η Κιγιμέτ τη δυσκολεύει. Συμφωνεί να τη συναντήσει μετά την επιμονή της Χουμεϊρά. Η Φικρέτ όμως την παγιδεύει και της υποβάλει πολύ ύποπτες ερωτήσεις.

Η Κιγιμέτ νιώθει στριμωγμένη και κατηγορεί τον Μαχίρ στο τηλέφωνο για ό,τι συνέβη, μετά την αποχώρηση της Φικρέτ. Ο Μαχίρ της λέει ότι θα αλλάξει θέση με τη Μελέκ σύντομα και την κάνει έξαλλη. Η αρτηριακή πίεση της Ματσιντέ αυξάνεται και νιώθει άρρωστη. Η Κιγιμέτ κατηγορεί τη Φικρέτ ότι την αναστάτωσε και προσπαθεί να πάρει τον Κερέμ με το μέρος της.

Παράλληλα Φικρέτ δουλεύει όλη τη νύχτα για να βρει στοιχεία. Ο Κερέμ την επισκέπτεται έξαλλος για να ρωτήσει για την ανάκρισή της. Η Φικρέτ δείχνει υπομονή στο ξέσπασμα του και τον πείθει να την ακούσει. Του δείχνει πολύ σημαντικά στοιχεία, που αποδεικνύουν την αθωότητα της Μελέκ. Ο Ακίν επιστρέφει από την Ιταλία και προσπαθεί να...

Αυτή είναι η τελευταία σκηνή της σειράς! Χρεοκοπία και ένας θάνατος στο μεγάλο φινάλε

Τις δέκα συγκλονιστικές σκηνές που θα σας καθηλώσουν μέχρι το οριστικό φινάλε της σειράς «Elif», αλλά και το μεγάλο καταιγιστικό φινάλε σας παρουσιάζει αποκλειστικά το περιοδικό Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες στο TV-24.gr

TAGS