Άπιστος: Το σατανικό σχέδιο του Βολκάν για να βγάλει από τη μέση τον Αράς

Οι σημερινές 16/9 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άπιστος: Το σατανικό σχέδιο του Βολκάν για να βγάλει από τη μέση τον Αράς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της καθημερινής τούρκικης σειράς, Άπιστος που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο Βολκάν μαθαίνει την απάτη και γίνεται έξαλλος, ενώ θα ξεκινήσει το τελειωτικό χτύπημα για να χωρίσει Αράς και Ασιγιά, με σκοπό να την διεκδικήσει και πάλι.

Οι σημερινές 16/9 εξελίξεις της σειράς Άπιστος

Προκειμένου να ξεπληρώσει το λάθος του Αλί, ο Βολκάν κανονίζει να πουλήσει το σπίτι του για να εξασφαλίσει γρήγορα το απαιτούμενο ποσό. Όμως πολύ σύντομα θα μάθει πως έχει πέσει θύμα απάτης. Η Ασιγιά έχει πλέον αποδείξεις ότι ο Βολκάν παραβιάζει ξανά το δικαίωμά της στην ιδιωτικότητα, αλλά διστάζει να συγκρουστεί μαζί του λόγω της κατάστασης του Αλί. Έτσι, αναλαμβάνει ο Αράς, αλλά η ένταση της έκρηξής του είναι τόσο μεγάλη που τρομάζει την Ασιγιά. Θα μπορέσει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της;

Εν τω μεταξύ, βλέποντας τα σύννεφα στη σχέση της Ασιγιά και του Αράς, ο Βολκάν διαισθάνεται ότι είναι η ώρα για το τελειωτικό του χτύπημα. Για να τους χωρίσει μια για πάντα, θα ζητήσει και πάλι τη βοήθεια της Λεϊλά. Η Ασιγιά προσπαθεί να φέρει κοντά τον Αλί με τον Αράς, αλλά ο Βολκάν έχει άλλα σχέδια γι' αυτή τη συμφιλίωση. Η Ντερίν χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει πίσω τα λεφτά από τον εκβιασμό.

Το τέλος της Ντενίρ!

Ευτυχισμένο θα είναι το φινάλε για όλες τις γυναίκες της τουρκικής σειράς του ΣΚΑΪ «Απιστος» αφού όλες θα δουν, μετά από πολλά δεινά που πέρασαν, τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται! Όσο για την Ντερίν, επιτέλους η τύχη θα της χαμογελάσει.

Ήταν το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας της σειράς. Μπήκε χωρίς να το γνωρίζει ανάμεσα σ’ ένα παντρεμένο ζευγάρι και αφού διεκδίκησε τον παράνομο έρωτά της με τον άντρα που αγάπησε, τον παντρεύτηκε, έκανε παιδί μαζί του και του έδωσε και μεγάλη εξουσία τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, στη συνέχεια εκείνος παραδέχεται πως ποτέ δεν την αγάπησε!

Η Ντερίν χάνει το μυαλό της και δεν μπορεί να πιστέψει ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr