Elif: Η Χουμεϊρά είναι πεπεισμένη να φέρει τα πάνω κάτω - Τα λέει "έξω από τα δόντια" στην Κιγιμέτ

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό (19/9) επεισόδιο της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif: Η Χουμεϊρά είναι πεπεισμένη να φέρει τα πάνω κάτω - Τα λέει

Οι εξελίξεις στη σειρά του STAR, «Elif» θα είναι για μια ακόμη φορά άκρως καταιγιστικές καθώς στο αυριανό επεισόδιο (19/9), η Χουμεϊράνα μην μείνει άπραγη και να μην περιμένει την φίλη της, Μελέκ. Έτσι, πιάνει την Κιγιμέτ για να της μιλήσει. Εκείνη, όμως, είναι ανένδοτη (δείτε επίσης εδώ suprer αποκλειστικό).

Τι θα δούμε στο αυριανό (19/9) επεισόδιο της Elif

Επεισόδιο 1144

Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν περίπλοκα στην έπαυλη καθώς η Χουμεϊρά τελικά ανακαλύπτει τα μυστικά της Κιγιμέτ και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπη μαζί της. Η Κιγιμέτ είναι αποφασισμένη να μείνει στην έπαυλη. Ο Κερέμ κάνει συμφωνία για μια νέα συνεργασία, με την οποία η Ράνα διαφωνεί εντελώς. Αυτή η νέα ευκαιρία προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό στον Kερέμ και την ομάδα του. Ο Σαφάκ φεύγει από το σπίτι για λίγο. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει τη σχέση της Ζουλιντέ, του Σαφάκ και του Εμιρχά.

Οι αυριανές (19/9) εξελίξεις στην Elif

Elif: Την χωρίζει ενώ είναι έγκυος - Δραματικές στιγμές για την...

Μπορεί το ενδιαφέρον στα τελευταία επεισόδια της Elif να είναι στραμμένο στην Κιγιμέτ, η δράση της οποίας αρχίζει να αποκαλύπτεται, ωστόσο πολύ δύσκολες ώρες βιώνει και η Ζουλιντέ.

Τα πράγματα με τον Σαφάκ δεν πάνε καλά, η Λεμάν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τους χωρίσει, ενώ πάντα παραμονεύει ο Τουφάν.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες αναλυτικά στο TV-24.gr