Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Πρεμιέρα απόψε 23/9 για τον 10ο κύκλο - Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Πρεμιέρα απόψε 23/9 για τον 10ο κύκλο - Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" έκανε πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου 2013, ενώ λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, μέσα στο Μάρτιο του 2014 το κανάλι ανανέωσε τη σειρά για ακόμη ένα κύκλο ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου 2014. Στις 31 Μαρτίου 2015, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε στην εκπομπή Ελένη ότι η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη χρονιά.

Στις 9 Μαΐου 2016, επιβεβαιώθηκε από το κανάλι ότι η σειρά θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά, ενώ ανανεώθηκε και για πέμπτη. Τον Μάιο του 2018, το κανάλι είχε αποφασίσει και ανακοίνωσε τη διακοπή της σειράς, ωστόσο τον Ιούνιο του ίδιου έτους η σειρά ανανεώθηκε για έκτη χρονιά έπειτα από μεγάλη απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού. Τον Μάιο του 2019 και μέχρι σήμερα παίζει κανονικά.

Σήμερα λοιπόν, 23/9 κάνει πρεμιέρα με την 10η σεζόν, η οποία μας επιφυλάσσει πολύ γέλιο αλλά και μεγάλες συγκινήσεις (δείτε τι θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής 25/9).

Οι σημερινές 23/9 εξελίξεις στην πρεμιέρα της σειράς Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Άγγελος και Βέλη προσπαθούν να ανταπεξέλθουν μ’ ένα μωρό μέσα στο σπίτι, αλλά οι συμπεθέρες (Γιάννα Ζιάννη, Ευαγγελία Μουμούρη) δεν τους αφήνουν σε ησυχία.

Το φθινόπωρο βρίσκει το λαμόγιο ξάδελφο Βαγγέλη Στρατέλη (Κώστας Μπάρας), μπαστακωμένο ακόμη στο σπίτι του Μηνά και της Βούλας και τους δυο τους, να μην ξέρουν πώς να τον ξεφορτωθούν…

Η απρόσμενη συνάντηση του Ηλία με τον νέο ενοικιαστή (Σταύρος Μαρκάλας), του επιβεβαιώνει ότι η Καίτη για άλλη μια φορά έκανε του κεφαλιού της. Μόνο που εδώ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά…

Ο Χάρης (Άγγελος Ανδριόπουλος) ετοιμάζει μια έκπληξη στην Σοφία. Αλλά όταν μαθαίνει ο Μπάμπης τι έκπληξη είναι αυτή, όλα καταρρέουν.

Όλη η αλήθεια για τη σχέση Τσεκουρα και Κουτσαφτίκη πίσω από τις κάμερες

Λίγο πριν την πρεμιέρα της 10ης σεζόν, ο Σπύρος Τσεκούρας, ο τηλεοπτικός "Μπάμπης", παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη. Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με την συμπρωταγωνίστρια του, Άννα Κουτσαφτίκη.

Όπως αποκάλυψε, εκτός από συνάδελφοι και τηλεοπτικό ζευγάρι, είναι και πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, συνεργάζονται και στο θέατρο.

Αυτοσχεδιασμός και ταύτιση σηματοδοτούν τη συνεργασία σας με την Άννα Κουτσαφτίκη, καθώς φοιτήσατε μαζί στο Θέατρο Τέχνης;

Με την Άννα γνωριζόμαστε πολύ καιρό και μοιραζόμαστε μια κοινή θεατρική γλώσσα, η οποία μας βοηθάει πολύ και στα γυρίσματα. Έπειτα από τόσα χρόνια τηλεοπτικής συνεργασίας, η Άννα είναι κάτι παραπάνω από απλός συνεργάτης.

Βιώνετε μια εικονική παράλληλη ζωή μαζί της;

Απόλυτα. Βλέπετε, η Άννα είναι το τηλεοπτικό μου έτερον ήμισυ και η «Μουρμούρα» η τηλεοπτική μου οικογένεια. Είναι σαν να έχω ένα δεύτερο σπίτι εκεί.