Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ο παράδεισος των κυρίων: Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω

Όλα όσα θα δούμε απόψε (26/9) στον ALPHA

Ο παράδεισος των κυρίων: Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω
TV 26.09.2022 07:43
Από Ίρις Βίλα

Η νέα σειρά του ALPHA, «Ο παράδεισος των κυρίων» φαίνεται πως έχει καταιγιστικές εξελίξεις και ας είναι ακόμη η αρχή μιας και πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα (δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει).

ΩστόσΟ, οι εξελίξεις αναμένονται να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς απόψε θα δούμε τον Μεμά να ενημερώνει τον Πασχάλη για τον νέο τους φιλοξενούμενο, εκείνος τού ανακοινώνει μία σημαντική άφιξη από το χωριό που θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς τους.

Οι εξελίξεις στη σειρά, «Ο παράδεισος των κυρίων»

Επεισόδιο 5

Η απρόοπτη συνάντηση στο νοσοκομείο ανάμεσα στην Αμαλία και τον Πάρη δεν κυλά ομαλά, γεμίζοντας τον Πάρη δίψα για εκδίκηση. Ενώ ο Μεμάς ενημερώνει τον Πασχάλη για τον νέο τους φιλοξενούμενο, εκείνος τού ανακοινώνει μία σημαντική άφιξη από το χωριό που θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς τους.

Οι πληροφορίες της Ντέπυς σχετικά με την εμφάνιση του δολοφόνου αναστατώνουν τον Ντίνο, ο οποίος ενώ πασχίζει να ανακαλύψει την αλήθεια για το θάνατο του Αριστείδη, προσκρούει διαρκώς στην επιμονή του αστυνόμου Χρηστίδη που βιάζεται να κλείσει την υπόθεση.

Ωστόσο η εμφάνιση ενός νέου προσώπου θα αναπτερώσει το ηθικό του Ντίνου, έστω και για λίγο: μέχρι δηλαδή να καταλάβει τον πραγματικό λόγο για τον οποίον ήρθε στον Παράδεισο. Η Γεωργία θα ακολουθήσει το ένστικτό της που την κρατά επιφυλακτική απέναντι στον Άγη ή θα υπακούσει τη μητέρα της και θα του τηλεφωνήσει; Ποιο είναι το σκοτεινό σχέδιο που απεργάζεται η Βικτώρια, προκειμένου να εξευμενίσει την οργή του Αποστόλη;

Τί θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 6

Η Βικτώρια ζητάει από τον Θανάση να κατασκευάσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ντίνο για τη δολοφονία του Αριστείδη, ενώ η Ντέπυ προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας. Η Αμαλία προσπαθεί να δώσει ένα γράμμα στον Ντίνο αλλά συναντά εμπόδια.

Ο Ντίνος θα βρει στο σπίτι του Αριστείδη σημειωμένο πάνω σε ένα χαρτί το όνομα του Αποστόλη Βασιλείου και θα μπει σε υποψίες. Οι υποψίες αυτές θα γίνουν πιο έντονες με την παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία του Αριστείδη. Την ίδια μέρα εμφανίζεται ο δικηγόρος του Αριστείδη και κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θεοδώρα Τζήμου: Ο πρώην της Βικτώριας από τον Παράδεισο των κυριών είναι πασίγνωστος και κούκλος ηθοποιός

Ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον ALPHA - Τι συμβαίνει με την νέα σειρά Παράδεισος των κυριών

Share