Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Άπιστος: Η οργή του Σελτζούκ τον οδηγεί σε ακραία απόπειρα κατά του Αράς

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (26/9) επεισόδιο του ΣΚΑΪ

Άπιστος: Η οργή του Σελτζούκ τον οδηγεί σε ακραία απόπειρα κατά του Αράς
TV 26.09.2022 10:05
Από Ίρις Βίλα

Οι εξελίξεις στη σειρά, «Άπιστος» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ αναμένεται να είναι για μια ακόμη φορά άκρως καταιγιστικές καθώς οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς (δείτε εδώ super αποκλειστικό).

Τι θα δούμε σήμερα (26/9) στον Άπιστο

Ο πόνος δηλητηριάζει τα μυαλά και τις ψυχές όλων και η εκδίκηση φαντάζει η μόνη τους επιδίωξη. Ο Βολκάν αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, τα οποία του δίνουν πλήρη εξουσία και μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή των "υπαίτιων" του θανάτου του κ. Χαλούκ.

Η Ασιγιά θέλει να ακολουθήσει τον Αράς μακριά από όλη αυτή την αρνητική κατάσταση, αλλά η Γκιονούλ έχει διαφορετικά σχέδια για το μέλλον της. Η οργή του Σελτζούκ τον οδηγεί σε ακραία απόπειρα κατά του Αράς, ενώ, την ίδια στιγμή η Γκιονούλ παγιδεύει την Ασιγιά, με τρόπο που η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αυριανό (27/9) επεισόδιο της σειράς, Άπιστος

Επεισόδια: 124B - 125

Παρόλο που ο Αλί δεν εμποδίζει τη μητέρα του από το να αλλάξει χώρα και να ξεκινήσει μία νέα και ήρεμη ζωή, όλοι οι υπόλοιποι είναι στραμμένοι εναντίον της. Τελικά, ποιος θα επικρατήσει σε αυτή την άνιση μάχη;

Η Ασιγιά και ο Αράς αποχαιρετούν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μαζί μία καινούργια ζωή στην Αγγλία. Ενώ όλα δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους και το ταξίδι να είναι βέβαιο, η μοίρα επιφυλάσσει στην Ασιγιά μία ακόμα έκπληξη. Τα δόλια σχέδια της Γκιονούλ θα καταφέρουν τελικά να την κρατήσουν πίσω και να τη φέρουν αντιμέτωπη με σοβαρές ποινικές κυρώσεις;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βαρύ πένθος στον Άπιστο - Πέφτει νεκρός και μόνος ο...

Ανατροπή στον Άπιστο: Η Ασιγιά βάζει τον Βολκάν να... - Σούπερ αποκλειστικό!

Share