GNTM 5 highlights 26/9: Το τρανς μοντέλο, τα κλάματα και τα νεύρα των κοριτσιών και ο πρώτος επεισοδιακό καβγάς των κριτών

Όσα είδαμε το βράδυ της Δευτέρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 highlights 26/9: Το τρανς μοντέλο, τα κλάματα και τα νεύρα των κοριτσιών και ο πρώτος επεισοδιακό καβγάς των κριτών

Για δεύτερη εβδομάδα το GNTM 5 βρίσκεται στον αέρα του STAR και έχουμε δει πολλές παίκτριες να περνάνε από το πλατό. Μερικές από αυτές κατάφεραν να ενθουσιάσουν, άλλες όμως "έφαγαν άκυρο" και έφυγαν με κλάματα.

Αναλυτικά τα 26/9 highlights του GNTM 5

Σπάραξε στο κλάμα η Καγιά με την ιστορία παίκτριας - «Είναι ότι πιο συγκινητικό και σοβαρό έχει πει κανείς εδώ»

Μια παίκτρια που κατάγεται από την Ουκρανία αλλά μένει στην Κύπρο ήταν η πρώτη που μπήκε στο πλατό και αντίκρυσε τους 4 κριτές. Η νεαρή και όμορφη κοπέλα αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πήγε στον διαγωνισμό για να βοηθήσει τους δικούς της φτάνοντας στον τελικό.

Όπως είπε η ίδια, πέρασε πολύ δύσκολα τους τελευταίους μήνες, καθώς δουλεύει πολλές ώρες και στέλνει χρήματα στην οικογένειά της που βρίσκεται στην Ουκρανία, μιας και εκείνοι μάχοντας καθημερινά για την ζωή και την χώρα τους.

Μάλιστα, η 29χρονη αποκάλυψε πως ο ξάδερφός της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου για αυτό και σκοπός της είναι να κερδίσει το έπαθλο του GNTM 5, ώστε να καταφέρει να φέρει την αδερφή της στην Κύπρο, ενώ ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό πέρασε και κατάθλιψη. Όλα αυτά φυσικά συγκίνησαν πολύ τους παίκτες και σε συνδυασμό με την ομορφιά και το κορμί της, της έδωσαν 4 "ναι" και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ωστόσο, στο τέλος της audition της, η Βίκυ Καγιά (που νωρίτερα απάντησε για τους επικριτές της ίδιας και του GNTM), δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα. «Είναι ότι πιο συγκινητικό και σοβαρό έχει πει κανείς εδώ όλες τις ημέρες. Είσαι ψυχή, εισαι γενναιόδωρη, είσαι μοντελάρα. Εγώ πιστεύω θα τα καταφέρεις», είπε η Βίκυ Καγιά.

Έμειναν όλοι άφωνοι με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks - Η δήλωση που τους δίχασε

Μετά την συγκινητική audition της Κάτιας, η επόμενη που μπήκε στο πλατό του GNTM 5 ήταν η Άρτεμις Καραβουσιάνη, την οποία είχαμε πρωτογνωρίσει μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My style rocks.

Η 62χρονη πρώην αεροσυνοδός κατάγεται από το Πήλιο και στα 42 της χρόνια βγήκε στη σύνταξη. Ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία και μετά τη συνταξιοδότησή της αποφάσισε να ασχοληθεί με πράγματα που της αρέσουν, όπως το μπαλέτο αλλά και το μποξ.

Ωστόσο, αυτή τη φορά αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ και έτσι εμφανίστηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή φορώντας το κόκκινο φόρεμά της και κρατώντας την τσάντα της. Μάλιστα, θέλει πολύ να μπει στο σπίτι, ωστόσο αυτό που την προβληματίζει είναι ότι αν συνεχίσει στον διαγωνισμό μπορεί να μην καταφέρει να πάει σε ένα spa που συνηθίζει εδώ και χρόνια με τον σύζυγό της, το οποίο το έχουν προπληρώσει και δεν θέλει να το χάσει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση αυτή δίχασε πολύ τους κριτές καθώς δεν γίνεται κάποιος να πηγαίνει σε μια δουλειά και να βάζει timeline. Ωστόσο, οι κριτές την πέρασαν στην επόμενη φάση, δίνοντάς της 4 ναι!

«Εγώ εσένα θα σε φιλήσω στο στόμα» - Τρελάθηκε η Βίκυ Καγιά μαζί της

Στο πλατό του GNTM 5 μπήκε η 21χρονη Γεωργιάνα, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε την ώρα που οι κριτές.. έτρωγαν, ωστόσο εκείνη τους αγνόησε πλήρως, κάτι που τους ξετρέλανε.

Η ίδια όπως αποκάλυψε, βρέθηκε εκεί καθώς μία φίλη της έκανε την αίτηση συμμετοχής για εκείνη. Ωστόσο, αρχικά, δεν εντυπωσίασε τους κριτές με τη Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει λέγοντας: «Εγώ φεύγω, σήμερα είναι όλες ίδιες».

Παρόλα αυτά, όταν μπήκε με μαγιό τους άφησε άφωνους με το κορμί της.

«Εγώ εσένα θα σε φιλήσω στο στόμα. Είσαι Star», είπε η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα να λέει αμέσως μετά: «Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν ξέρω αν είσαι Star, αλλά για να το λέει η Βίκυ, κάτι βλέπει».

Η μόνη που της είπε όχι ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή, ωστόσο πέρασε στην επόμενη φάση μιας και πήρε "ναι" από τους υπόλοιπους 3 κριτές.

εν δίστασε μέχρι και μονόλογο να τους πει - Η 42χρονη ηθοποιός που εντυπωσίασε τους κριτές

Η Δομινίκη, η οποία πέρα από μοντέλο, είναι και ηθοποιός, για αυτό δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να προσαρμοστεί σε διαφορετικούς ρόλους.

«Έχω χάσει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες στη ζωή μου για προσωπικούς λόγους, τώρα θέλω να πάρω τη ρεβάνς», ήταν τα πρώτα λόγια της, η οποία μπήκε στο πλατό καλά διαβασμένη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κριτική επιτροπή.

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε με μαγιό και αμέσως οι κριτές πρόσεξαν κάποιες μελανιές που είχε. Όπως λοιπόν αποκάλυψε η ίδια, αυτές έγιναν σε μία ακρόαση που είχε πάει για μια παράσταση, στην οποία ο σκηνοθέτης ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης στον οποίο έπρεπε να κάνει ερωτική εξομολόγηση για αυτό και έκανε αναπαράσταση στους κριτές τον μονόλογο που είπε.

Τελικά, πήρε τέσσερα ναι και πέρασε στο ID Catwalk.

«Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο» - Σηκώθηκε και έφυγε έξαλλη μετά την απόρριψη των κριτών

Μπορεί να έχουμε δει αρκετές κοπέλες που έχουν τρελάνει τους 4 κριτές, ωστόσο κάποιες άλλες περνούν από την πασαρέλα και απορρίπτονται, μερικές από τις οποίες το αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία, ενώ άλλες θυμώνουν και δεν μπορούν να δεχθούν όσα τους αναφέρουν οι ειδικοί.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και αυτή της Ελένης, η οποία δεν είχε το star quality που ζητούν για το σόου και αφού αποχώρησε από την αίθουσα προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες και να μην προχωρήσει σε πολλές δηλώσεις, για να μην φανεί ο εκνευρισμός της.

«Ο μπαμπάς μου...» - "Λύγισαν" οι κριτές με την εξομολόγησή της

Ο λόγος για την 18χρονη Ειρήνη, η οποία κατάγεται από την Κύπρο και ασχολείται με τον αθλητισμό αλλά λατρεύει το μόντελινγκ.

Ωστόσο, οι τελευταίοι 8 μήνες βιώνει ένα μεγάλο πένθος, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια, έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό, όπως ανέφερε η ίδια στους κριτές.

«Η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να ήταν χαρούμενος για εμένα!», είπε η Ειρήνη και ξέσπασε σε κλάματα.

«Κοίτα σίγουρα έχει κάνει ένα κορίτσι, το οποίο είναι μέσα – έξω καταπληκτικό και νομίζω ότι η δύναμή σου μετά από αυτούς τους μήνες να έρθεις και να δοκιμάσεις εδώ και να δείξεις ότι μπορείς να πας παρακάτω και να τον κάνεις περήφανο, για όλους μας είναι μοναδικό!», είπε με την σειρά του ο Τάσος Σοφρωνίου.

Τελικά, η 18χρονη πέρασε με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Να με ακούς που μιλάω» - "Σκοτώθηκε" η Σοφία Χατζηπαντελή με Καγιά, Σοφρωνίου & Καράβα

Ο κακός χαμός επικράτησε με πρωταγωνίστρια την Σοφία Χατζηπαντελή, με αφορμή την 18χρονη Ειρήνη.

Η Σοφία λοιπόν θεώρησε πως η συγκεκριμένη παίκτρια δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με άλλες Κύπριες κοπέλες, σε αντίθεση με τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος όπως τόνισε έβλεπε σε εκείνη κάτι ξεχωριστό, το ίδιο όμως και οι υπόλοιποι 3 κριτές.

Αυτή η άποψη έκανε την Σοφία Χατζηπαντελή να σηκωθεί από τη θέση της και να βγει εκτός πλατό κι όταν επέστρεψε άρχισε να φωνάζει χωρίς να μπορεί να δεχτεί οποιαδήποτε άλλη άποψη πέρα από τη δική της.

Έπαθαν όλοι σοκ με την ομοιότητα - Η 18χρονη σωσίας της Kendall Jenner που μάγεψε τους κριτές

Η 18χρονη φοιτήτρια της δημοσιογραφίας αποκάλυψε πως δουλεύει ως μοντέλο από τα 10 της, ωστόσο αυτό που εντυπωσίασε πολύ τους κριτές ήταν η εξαιρετική ομοιότητά της με την Kendall Jenner.

Ωστόσο, αυτό προβλημάτισε την Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς θεωρεί πως δε θα πάρει καμία δουλειά στο μέλλον λόγω αυτής της ομοιότητας και πως επιβάλλεται να αλλάξει εντελώς το look της, κάτι για το οποίο όμως είναι διατεθειμένη.

Τελικά, η Μίρια πέρασε με τέσσερα «ναι»!

«Μπράβο σου κορίτσι μου» - Συγκίνησε τους κριτές η τρανς Έβελυν

Τελευταία παίκτρια ήταν η 28χρονη Έβελυν από την Κύπρο, σκοπός της οποίας είναι να περάσει σε όλα τα τρανς άτομα το μήνυμα να αποδεχτούν τον εαυτό τους και να μην το βάζουν κάτω.

Η ίδια είναι αποφασισμένη να αλλάξει την Ελλάδα και τα στερεότυπά της για αυτό και μπήκε στο πλατό πιο δυναμική και πιο αποφασισμένη από ποτέ. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, δεν έκρυψε την συγκίνησή της και τα δάκρυά της, τονίζοντας πως χάρη στο GNTM είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι.

Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά μου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

Φυσικά, ενθουσίασε και τους 4 κριτές, με την Βίκυ Καγιά στο τέλος της audition να συγκινείται επίσης και να τονίζει πόσο πολύ την θαυμάζει και πόσο περήφανη είναι που θέλει να αλλάξει τα στερεότυπα και τα ταμπού που υπάρχουν παντού.