DOT: Με νέο τηλεοπτικό δίδυμο και τηλεοπτική στέγη - Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία

Ποιοι είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DOT: Με νέο τηλεοπτικό δίδυμο και τηλεοπτική στέγη - Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία

Σε νέα τηλεοπτική στέγη αναμένεται να δούμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν την εκπομπή «DOT». Συγκεκριμένα, από τον ΣΚΑΪ πήρε μεταγραφή για νέα τηλεοπτική στέγη καθώς σε πολύ λίγο καιρό από τώρα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την εκπομπή "DOT"

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Breakfast at Star»πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου στις 13:50 με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη μέσα από την συχνότητα του STAR.

Μετά την αποχώρηση της Νάντιας Μπουλέ, η Νάντια Κοντογεώργη είναι το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει στην παρουσίαση της εκπομπής, δίπλα στον Μίνωα Θεοχάρη, η οποία δίνει ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο.

«Ανακαλώ όλες τις φορές που έφευγα από πρόβες κλαίγοντας και τρέμοντας»

Η Νάντια Κοντογεώργη σόκαρε με την εξομολόγηση της αναφορικά με τις φορές που βίωσε στο παρελθόν και στον χώρο του θεάτρου κάποιου είδους κακοποίηση.

Μετά την Ζέτα Δούκα και την καταγγελία της στον Γιώργο Κιμούλη σχετικά με την βία που υπέστη η ηθοποιός, η Νάντια Κοντογεώργη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα μακροσκελές κείμενο ενώ ευχαρίστησε και την Ζέτα για την γενναία της πράξη.

Η Νάντια Κοντογεώργη έγραψε χαρακτηριστικά: «Τοποθετήθηκα και στην έναρξη της εκπομπή χθες σε σχέση με την σπουδαιότητα της κίνησης της Ζέτας.

Όσο περνούν οι ώρες όμως, ανακαλώ όλες τις φορές στη ζωή μου που βίωσα τη σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική βία, ψυχολογική βία, σωματική βία, τις φορές που έφευγα από πρόβες κλαίγοντας και τρέμοντας, τις φορές που ξυπνούσα και δεν ήθελα να πάω στο γύρισμα ή στο θέατρο που λάτρευα επειδή κάποιος ΄΄η κάποια συνάδελφος ή σκηνοθέτης έχρηζε ψυχιατρικής βοήθειας αλλά αντ΄ αυτού “όφειλα” να υποστώ τις συμπεριφορές τους νιώθοντας πως εγώ κάνω κάτι λάθος.

Προσπάθησα να είμαι ευγενής, να κάνω ψυχοθεραπεία, να ατσαλωθώ για να το διαχειρίζομαι στο μέλλον καλύτερα. Τώρα ξέρω ότι δεν έκανα εγώ κάτι λάθος, ότι δεν έπρεπε να το διαχειριστώ καλύτερα. Τώρα πια Ζέτα θα ξέρουμε ότι δεν είναι οκ. Οι κανόνες άλλαξαν ήδη. Όταν τα θέατρα ανοίξουν θα είναι και οι ψυχές μας ορθάνοιχτες».

Νάντια Κοντογεώργη για παρενόχληση