Ο Αλέξης Κούγιας "δίκασε" τον Πέτρο Κουσουλό - Οι αινιγματικές δηλώσεις που θα συζητηθούν

«Δεν έχω καμία επαφή μαζί του»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Αλέξης Κούγιας

Το πρωί της Τετάρτης (28/9) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Κουσουλό καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μια "κόντρα" ανάμεσά τους με αφορμή την τραγωδία στην Πάτρα όπου συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο με τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά του Πέτρου Κοσυουλού

«Πάντοτε ήμουν το πρόσωπο των ημερών. Εννοούσα πολλούς δημοσιογράφους για τα μήλα, δεν ξέρω γιατί το πήρε προσωπικά ο κ. Κουσουλός. Δεν τον γνωρίζω, δεν έχω καμία επαφή μαζί του».

Όλα όσα ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός για τον Αλέξη Κούγια

Στην κάμερα του «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις ο Πέτρος Κουσουλός αναφορικά με τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Πάτρας. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άντρες ήρθαν σε ρήξη, καθώς με τις χθεσινές του δηλώσεις ο γνωστός ποινικολόγος ουσιαστικά τον φωτογραφίζει ως το πρόσωπο που έχει διαρρεύσει κομμάτια της δικογραφίας από την υπόθεση της Πάτρας σε πρωινές εκπομπές. Έκανε επίσης και ένα σχόλιο για μια αισθητική επέμβαση που έχει κάνει ο δημοσιογράφος, η οποία απαντήθηκε σήμερα.

Στην ίδια επιστολή του Αλέξη Κούγια, φωτογραφίζεται και ο πρώην συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, και υπάρχουν υπαινιγμοί ότι μετά την αντικατάστασή του, διέρρευσε και εκείνος κομμάτια της δικογραφίας. Ο δικηγόρος απάντησε χθες με μια μακροσκελή επιστολή στην οποία αρνείται κάθε κατηγορία.

Είπε στην κάμερα του Happy Day σήμερα 27/9:

«Υπάρχουν δύο… Αλέξης Κούγιας. Ο πρώτος Αλέξης Κούγιας που υπερασπίζεται τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο οποίος δεν με ξέρει και υπάρχει και ένας άλλος Αλέξης Κούγιας με τον οποίο γνωριζόμαστε τουλάχιστον 15 χρόνια, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον από τους δύο αναφέρεστε. Τον Κούγια ως συνήγορο υπεράσπισης της Πισπιρίγκου, αυτόν δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει», ανέφερε αρχικά.

Όσο για την ανακοίνωση – προειδοποίηση του Αλέξη Κούγια, ο Πέτρος Κουσουλός σχολίασε: «Όλα τα στοιχεία προέρχονται από έρευνες και ρεπορτάζ , κανείς δεν μπορεί να φιμώσει τον Τύπο, δεν μπορεί να φιμώσει τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ σε μια τόσο σημαντική υπόθεση η οποία συζητιέται ακόμα και στο εξωτερικό, προσπαθούν δηλαδή να εκφοβίσουν όσους έχουν δημόσιο λόγο και κάνουν έρευνα και ρεπορτάζ. Τέτοιες τακτικές στην Ελλάδα του 2022 δεν έχουν θέση».

Για την δήλωση του Αλέξη Κούγια: «Δεν κάνεις καριέρα βάζοντας μήλα στα μάγουλα», ο Πέτρος Κουσουλός απαντά: «Δεν ξέρω τι εννοεί μήλα, ούτε αχλάδια, έχω κάτι μήλα στο πορτμπαγκάζ η αλήθεια είναι, θα του τα στείλω, δεν ξέρω αν έχει άποψη και για αισθητικές επεμβάσεις ο συγκεκριμένος, δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρεται», απάντησε ο γνωστός δημοσιογράφος.