Γη της Ελιάς: Σβήνει το χαμόγελο από τα χείλη του Φίλιππου & της Αγγελικής - Σούπερ αποκλειστικό

Το σατανικό σχέδιο που θα τους «διαλύσει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Σβήνει το χαμόγελο από τα χείλη του Φίλιππου & της Αγγελικής - Σούπερ αποκλειστικό

Στη Γη της Ελιάς, η Κατερίνα πείθει τη Χάιδω για τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετωπίζει και ότι πρέπει να μαζέψει ένα τεράστιο ποσό, ώστε να πάει στην Ιαπωνία για θεραπεία. Οι προθέσεις της βέβαια δεν είναι καλές και αυτό που την ενδιαφέρει είναι να κλέψει όσα πιο πολλά μπορεί, χωρίς δισταγμούς και συναισθηματισμούς, που θα τη φτάσουν στα άκρα.

Όλοι στην Αρεόπολη ξέρουν για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που έχει η Κατερίνα και γι’ αυτό έχει φροντίσει η Χάιδω, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έχει επιστρατεύσει τους πάντες για να βοηθήσουν την κοπέλα. Ανάμεσα σ’ αυτούς και η Ασπασία, που πιάνει τον καχύποπτο Δημοσθένη και του λέει: «Έλα Δημοσθένη μου, τι ψυχή έχουν λίγα χρήματα να σωθεί το κορίτσι; Ψυχικό θα κάνεις, σε παρακαλώ», τον παρακαλεί και τελικά τον πείθει να δωρίσει 5.000€ για τη θεραπεία της Κατερίνας.

Στο μεταξύ εκείνη συνεχίζει τον άσωτο βίο και σε μια νυχτερινή της έξοδο γνωρίζει τον Άρη. Τον πλησιάζει, κάνουν παρέα όλο το βράδυ, πίνουν και καταλήγει και κάνει έρωτα μαζί του. Ωστόσο, χωρίς ίχνος ντροπής, η Κατερίνα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr