Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης "τρελαίνεται" - H κίνηση της Μυρτάλη που θα τον φτάσει στα άκρα

Οι σημερινές 29/9 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης

Μπορεί ο Φίλιππος και η Βασιλική να σώθηκαν από τους απαγωγείς, ωστόσο, πολύ σύντομα θα χάσουν και πάλι το χαμόγελο τους, καθώς θα τους κλέψουν το παιδί. Στη Γη της Ελιάς απόψε 29/9 το επεισόδιο είναι συγκλονιστικό και όχι μόνο λόγω του εν λόγω ζευγαριού...

Οι σημερινές εξελίξεις της καθημερινής σειράς του MEGA, Γη της ελιάς

Επεισόδιο 11

Η αποκάλυψη ότι η Ασπασία έβαλε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη, προκαλεί την οργή του. Την προσβάλλει και μετά τη διώχνει από το σπίτι. Στο μεταξύ, η Αρετή σοκάρεται από την είδηση του γάμου του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία. Ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με τη Μυρτάλη, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλια και θυμό. Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης. Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης, αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτή. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της. Με τον Νίκο Γαλανό.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα μπει στη σειρά

Η σειρά, «Γη της Ελιάς» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν έχει φέρει τα πάνω κάτω μιας και η πλοκή έχει καθηλώσει για τα καλά τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ αναλυτικά).

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Ελένη» αναμένεται να δούμε μια καινούργια "εισβολή" στη σειρά καθώς ο Αποστόλης Τότσικας φαίνεται να είναι το πρόσωπο "φωτιά" που θα προκαλέσει αναταραχές.

Μάλιστα, τα γυρίσματα του ηθοποιού αναμένεται να ξεκινήσουν τέλος Σεπτεμβρίου όπου μεταξύ άλλων θα υποδυθεί τον Σωκράτη Δρακόπουλο, έναν γοητευτικό άνδρα που μένει στη Σουηδία και έρχεται στη Μάνη για να κάνει εμπόριο σχετικά με το Ελαιόλαδο και είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού που υιοθέτησαν ο Μάνος με τη Μαρίνα.