Ποιος Παπαδόπουλος;: Ο παππούς θα μπλέξει σε περιπέτειες που θα του "κοστίσουν"

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ποιος Παπαδόπουλος;: Ο παππούς θα μπλέξει σε περιπέτειες που θα του

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος;» όπου έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε), φαίνεται πως είναι πολλά υποσχόμενη μιας και η πλοκή "έκλεψε" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Φυσικά, οι εξελίξεις και στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά, «Ποιος Παπαδόπουλος»

Επεισόδιο 4

Ο Αρίστος και η Μελίνα ζητάνε από τον Γιάννη και την Περιστέρα να μην πουν ακόμα την αλήθεια στον κύκλο τους για την σχέση που τους συνδέει και ψάχνουν να βρουν μια ιστορία για να λένε στους φίλους τους. Μια επίσκεψη, όμως, από τον Παύλο και την Λίλα, ένα φιλικό τους ζευγάρι που έρχεται λίγο νωρίτερα από ό,τι πρέπει, θα τους αναγκάσει όλους να αυτοσχεδιάσουν…

Ταυτόχρονα, η Εριέττα, κόρη της Λίλας και του Παύλου, προτείνει στα αγόρια να πάρουν κρυφά το αμάξι του μπαμπά της για βόλτα και καταφέρνει να πείσει ακόμα και τον Θάνο παρά τις αντιρρήσεις του. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο παππούς έχει βγει στην γύρα για να βρει σουντόκου, αλλά καταλήγει σε ένα πανάκριβο ντελικατέσσεν, όπου θα μπλέξει σε περιπέτειες…

Οι αποκαλύψεις του Κρατερού για τη σειρά, «Ποιος Παπαδόπουλος;»

O Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στo ''7 μέρες Tv'' μιλώντας για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 ''Ποιος Παπαδόπουλος'', με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει και τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Τι σας άρεσε στο σενάριο της νέας σας σειράς;

Κατ’ αρχάς το γράφουν δύο αγαπημένοι μου άνθρωποι και φίλοι καλοί, ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, και αυτό αποτελεί εγγύηση γιατί είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο. Μου άρεσε η συνεργασία με την Tanweer Productions, γιατί έχουμε μια πολύ καλή προϊστορία με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» και με τον υπέροχο παραγωγό μας, τον Διονΰση Σαμίώτη, και επίσης μου άρεσε πολύ η ιδέα ότι θα δουλέψω για πρώτη φορά με το σκηνοθέτη Βασίλη Μυριανθόπουλο. Επίσης το καστ, είναι όλοι παλιοί φίλοι, γνώριμοι, εξαιρετικοί συνάδελφοι και με πολύ καλές σχέσεις.

Είστε και πάλι ζευγάρι με τη Μαριάννα Τουμασάτου...

Βεβαίως, μετά από αρκετά χρόνια. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να είσαι με ανθρώπους που τους ξέρεις και σε ξέρουν και είναι η συνταγή που συνήθως δημιουργεί συνθήκες για να πάει κάτι καλά.

Διαβάστε την συνέχεια στο tv-24.gr