«Αυτή η νύχτα μένει»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σειράς του Alpha

Bία, υπόκοσμος, κρυμμένα πάθη και μυστικά που έρχονται να αλλάξουν τις νύχτες μας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Αυτή η νύχτα μένει»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σειράς του Alpha

Τέρμα στην αγωνία για τους χιλιάδες τηλεθεατές που αναμένουν εδώ και καιρό την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει». Ο σταθμός έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ της σειράς μαζί με την ημερομηνία, με τα μπουζούκια «Το όνειρο» να έρχονται για να στιγματίσουν τις νύχτες μας. Πάθος, έγκλημα, και ένας κόσμος βγαλμένος από την καλτ δεκαετία του '80, έτοιμάζονται να κάνουν μεγάλη επιτυχία στην βραδινή ζώνη.

Πρωταγωνιστές θα είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου, αλλά και η Ηλιάνα Μαυρομάτη με τους ηθοποιούς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για αυτό το εγχείρημα, ενώ Στάνκογλου και Μπισμπίκης θα βρεθούν για πρώτοι φορά αντίπαλοι(δείτε εδώ την δήλωση του Μπισμπίκη) σε μια σειρά. Υπενθυμίζεται ότι η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, ενώ έχει βγει και ταινία βασισμένη σε αυτό.

Πρεμιέρα για το Αυτή η νύχτα μένει

Το «Όνειρο» ανοίγει τις πόρτες στους θαμώνες του, όλους εκείνους που θέλουν να βγάλουν το «κοστούμι» της ημέρας, να πετάξουν την ταυτότητα που τους βαραίνει και απελευθερωμένοι να βουτήξουν στη νύχτα.

Εκεί συναντώνται άνθρωποι από διαφορετικούς κόσμους. Άνθρωποι που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία θέλοντας να ξεφύγουν από τη μοίρα τους.
Μυστικά αποκαλύπτονται και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και βίαιες. Δύο άντρες, βαθιά πληγωμένοι, έρχονται αντιμέτωποι και όλα γύρω τους γκρεμίζονται, ενώ παράλληλα ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται από τις στάχτες.

«Αυτή η νύχτα μένει», η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha, από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 22:40 έρχεται να αλλάξει τις νύχτες μας.

Η κεντρική ιστορία της σειράς

Η μυθοπλασία θα απογειωθεί από τη νέα σεζόν και ο Alpha από ότι φαίνεται θα παίξει με πολύ δυνατά χαρτιά, καθώς εκτός από το ''Σασμό'' που ''έσκισε'' την πρώτη χρονιά, αναμένεται να καταπλήξει το κοινό με τα επεισόδια του Β' κύκλου.

Το κανάλι της Κάντζας όμως δεν σταματάει πουθενά, καθώς εκτός από τον ''Παράδεισο των κυριών'' κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη νέα σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'', η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο και θα έχει στους τίτλους αρχής το γνωστό λαϊκό τραγούδι.

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς αυτή η νύχτα μένει

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.