Love Island: "Τον θέλω λίγο γορίλα τον άντρα" - Ποια είναι η Νίκη, η σωσίας της Μαρίνας Πατούλη

"Να είναι ένας άνδρας λίγο περισσότερο… άνδρας από μένα"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Love Island:

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Love Island πραγματοποιήθηκε επιτέλους το βράδυ της Πέμπτης 29/9 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι πιο όμορφη από ποτέ (δείτε την εδώ).

Στο σπίτι του Love Island μπήκαν 5 κοπέλες και 5 αγόρια (που στο τέλος έγιναν έξι) ενώ ξεχώρισε η... σωσίας της Μαρίνας Πατούλη, όπως γράφουν στο twitter, που μπήκε με… φόρα.

Τι ψάχνει η Νίκη στο Love island

Η Νίκη Ηλιοπούλου στο εισαγωγικό της απόσπασμα δήλωσε πως «είμαι κωμική, χαρούμενη αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη ταυτόχρονα. Στην προσωπικότητα μου, νομίζω, βάζω 10αρι! Single είμαι πολύ ελάχιστο καιρό, οπότε δεν θέλω να χάσω τη φόρμα μου και θέλω να μπω γρήγορα σε σχέση. Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι εκείνος που θα έχουμε τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους στη ζωή. Εκείνος που θα είναι το ασφαλές μου μέρος και η μεγαλύτερη μου περιπέτεια. Να είναι ένας άνδρας λίγο περισσότερο… άνδρας από μένα».

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα, ωστόσο, η Νίκη Ηλιοπούλου θέλησε να κάνει σαφές στις νέες της φίλες πως ακριβώς θέλει – ιδανικά – τον άνδρα! «Τον άνδρα τον θέλω ψηλό. Να είναι άνδρας, ρε παιδί μου, να με παίρνει αγκαλιά και να τον νιώθω. Να τον καταλαβαίνω, ρε παιδί μου. Να είναι λίγο γορίλας. Τον θέλω λίγο γορίλα τον άνδρα, πως να το κάνουμε».

«Μ’ αρέσουν τα πράσινα μάτια και τα γαλάζια, να είμαι ειλικρινής… Και στις γυναίκες μου αρέσουν πάρα πολύ» συμπλήρωσε η Νίκη Ηλιοπούλου προς την Αναστασία και την Κλαούντια του Love Island.

Πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη Νίκη

  • Δηλώνει ψυχαναγκαστική και των άκρων (καλά θα πάει αυτό).
  • Είναι κοινωνική, θεωρεί πως η λογική προηγείται του συναισθήματος, ωστόσο ταυτόχρονα είναι ευαίσθητη και δοτική.
  • Μένει στην Αθήνα, Ζυγός στο ζώδιο και ζόρικη στα πρώτα ραντεβού.
  • Είναι «σχεσάκιας» με την τελευταία της σχέση να έχει κρατήσει 5 χρόνια.
  • Όσον αφορά το celebrity crush της; Ξεκάθαρα επιλέγει τον Αλέξη Γεωργούλη.