Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Ανατινάζουν τους Σταματάκηδες - Μετράμε θύματα;

Σε άσχημη κατάσταση ο Αστέρης

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Ανατινάζουν τους Σταματάκηδες - Μετράμε θύματα;
TV 30.09.2022 13:07
Από Youweekly Team

Στον Σασμό, ο Παύλος είναι αποφασισμένος να ξεπλύνει αυτός το αίμα των Βρουλάκηδων. Δίνει όρκο μπροστά σε όλους πάνω από τον τάφο του Άγγελου. Το μίσος και η οργή ξεχειλίζουν και ένας νέος κύκλος ανοίγει που φοβίζει τους πάντες και από τις δύο οικογένειες.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Παύλος δίνει το «στίγμα» του αμέσως και μάταια προσπαθούν να τον πείσουν τόσο η Μαρίνα όσο και ο παπα-Μιχάλης να σταματήσει το κακό, να μην πάρει εκδίκηση για κανέναν και για τίποτα. Ο Παύλος είναι αποφασισμένος και τα «μαντάτα» φτάνουν στους Σταματάκηδες. Πρώτος και καλύτερος ο Μαθιός, που έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο: «Έμαθα ότι θέλεις να μας ξεκληρίσεις, Παύλο Βρουλάκη. Εδώ είμαστε και δεν σε φοβόμαστε γιατί δεν έχουμε κάμει πράμα», τον προκαλεί ο Μαθιός, με τον Παύλο να τον απειλεί:

«Το είδα πως δεν έχετε κάνει πράμα. Κανέναν δεν αφήσατε. Μετά τον Μάρκο και τα κοπέλια του», του λέει και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα-Μιχάλης ζητά ξανά από τον Παύλο: «Σταμάτα τις απειλές και ό,τι έχεις άλλο βάλει στο μυαλό σου και κοίτα να κάτσεις φρόνιμα, καμία εκδίκηση δεν θα πάρεις γΙα τον φόνο του Αγγελου. Εκείνοι που φταίνε θα τους αναλάβει η δικαιοσύνη», του επισημαίνει. Ο Παύλος όμως είναι αποφασισμένος και μάλιστα δε θα διστάσει να μπει εμπόδιο ακόμα και στην ευτυχία της ίδιας του της οικογένιεας.

Την άλλη μέρα το βράδυ ακούγεται μια τεράστια έκρηξη που ακούστηκε σε όλο το χωριό και συνειδητοποιούν όλοι πως... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήμουν 16,5 χρονών...» - Ο τραγικός θάνατος που βίωσε η ηθοποιός του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Τηλεθεατές προσοχή: Έκτακτη ανακοίνωση του ALPHA για τον Σασμό

Share