"Έσκασε" πριν λίγο - Η ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Ο καλεσμένος που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Natalia Germanou
Instagram / Natalia Germanou

Για μια ακόμη σεζόν έχει επιστρέψει η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο (δείτε εδώ τι τηλεθέαση κάνει).

Αύριο 1/10 και μεθαύριο λοιπόν θα δούμε ακόμα μια εκπομπή πλούσια σε θεματολογία, σε συνεντεύξεις και εκπλήξεις. Μάλιστα, ο καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο θα τον δούμε να κάθεται στον καναπέ της εκπομπής.

Ο καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού αυτό το Σαββατοκύριακο στο Καλύτερα Δε Γίνεται

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο!

Ποιος είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος - Λίγα λόγια για την ζωή του

Γεννήθηκε και μεγάλωσε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στο Μιράλι Αχαΐας. Μετέπειτα κατοίκησε στην Πάτρα και όταν τελείωσε το σχολείο , σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Στα 23 του έτη μετέβη στην Αθήνα και σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Ασχολείτο με τον αθλητισμό και το 2002 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα εφήβων στα 10 χιλιόμετρα βάδην. Επίσης είχε εργαστεί ως σερβιτόρος, σε τηλεφωνικό κέντρο, και σε οικοδομή.

Έχει παίξει στην σειρά του Mega «Δικαίωση» το 2014-2015 και στο «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου στο Open σε αυτοτελή επεισόδια το 2018 και το 2019. Από το 2019 έως το 2022 πρωταγωνιστούσε στις «Άγριες Μέλισσες» ως Λάμπρος Σεβαστός, που μεταδιδόταν από τον σταθμό του ΑΝΤ1.

«Δεν εγκλωβίστηκα μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Η ανάγκη σε οδηγεί να σταθείς στα πόδια σου και να προχωρήσεις. Δυσκολεύτηκα και ταλαιπωρήθηκα, δεν μου χάρισε κανένας τίποτα, πάλεψα για ό,τι έχω. Στηρίζομαι μόνο στη δουλειά μου και την αλήθεια μου. Δεν ονειρευόμουν από μικρός να γίνω ηθοποιός. Το συνειδητοποίησα στα 23 μου. Η μητέρα μου ποτέ δεν λέει ότι είναι η μητέρα του Δημήτρη Γκοτσόπουλου. Αν την ρωτήσουν απαντάει αλλά δεν τρελαίνεται», είχε δηλώσει πρόσφατα.

Φιλμογραφία

Τηλεόραση

  • 2015 Δικαίωση MEGA Φίλιππος 31 επεισόδια
  • 2018 Ου Φονεύσεις OPEN αστυνόμος Επεισόδιο: "Χαμένοι"
  • 2019 Ου Φονεύσεις OPEN Νικόλας Επεισόδιο: "Μαμά"
  • 2019-2022 Άγριες Μέλισσες ANT1 Λάμπρος Σεβαστός Πρωταγωνιστικός Ρόλος