Asia Express: «Ρε μάνα τι κάνεις;» - Ασύλληπτο σκηνικό με Χριστίνα και Δημήτρη Παππά

Οι τσιρίδες και ο εκνευρισμός της από τα πρώτα λεπτά της δοκιμασίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Asia Express: «Ρε μάνα τι κάνεις;» - Ασύλληπτο σκηνικό με Χριστίνα και Δημήτρη Παππά

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 30/9 το Asia Express, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη με το καλημέρα μάλιστα να εκπλήσσει τα 9 ζευγάρι και να τους ανακοινώνει πως ξεκινάει εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι και όχι την επόμενη μέρα, όπως εκείνοι νόμιζαν.

Ένα από τα πιο απολαυστικά ζευγάρι είναι ασυζητητί η Χριστίνα Παππά με τον γιο της, Δημήτρη, ο οποίος πριν μερικές μέρες έγινε για πρώτη φορά ο μπαμπάς.

Στην πρώτη δοκιμασία, ο οδηγός του αμαξιδίου που μετέφερε μαμά και γιο, σταμάτησε χωρίς να υπάρχει λόγος με αποτέλεσμα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες να τους περάσουν και να μείνουν πίσω.

Αυτό φυσικά εκνεύρισε την Χριστίνα Παππά, η οποία σηκώθηκε πανικοβλημένη από τη θέση της, με τον Δημήτρη να προσπαθεί να την τραβήξει πίσω για να κάτσει ξανά.

«Ρε μαμά, ρε μάνα τι κάνεις; Κάτσε κάτω... Έχουμε και speed limit», είπε ο ίδιος.

Οι τσιρίδες της Χριστίνας Παππά στο Asia Express και ο εκνευρισμός της

Οι πρώτες πληροφορίες για το ζευγάρι που κερδίζει

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities αντιμετωπίζουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα. Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα, ωστόσο μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να κερδίσει το Asia Express.

Τα ζευγάρια στην αρχή ήταν τα εξής:

Ωστόσο, Μαυρίκιος και Ιλάειρα αποχώρησαν (δείτε εδώ το λόγο) με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στα ζευγάρια. Επίσης όπως έγινε γνωστό η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη έχουν αποχωρήσει, όπως επίσης και ο Στέλιος Λεγάκης με τον Χρήστο Ζώτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis θα καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Asia Express spoiler το ζευγάρι που κερδίζει