Asia Express: Λιποθύμησε μπροστά στα μάτια της - Σάστισε η Ιλάειρα Ζήση

«Πέφτει στα πόδια μου, παιδιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Asia Express: Λιποθύμησε μπροστά στα μάτια της - Σάστισε η Ιλάειρα Ζήση

Το Asia Express ξεκίνησε πολύ αιφνιδιαστικά για τα 9 ζευγάρια στην Καμπότζη καθώς το παιχνίδι ξεκίνησε την ώρα που έκαναν φωτογράφιση, ενώ κανονικά ήταν προγραμματισμένο για το επόμενο πρωί.

Οι συνθήκες στη χώρα της Ασίας είναι δύσκολες και αυτό επιβεβαιώθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με την Χριστίνα Παππά να βρίσκεται ήδη σε έξαλλη κατάσταση (δείτε εδώ τι συνέβη με τον γιο της, Δημήτρη).

Μάλιστα, την ώρα που μιλούσε στην κάμερα η Ιλάειρα Ζήση, ο κάμερα μαν λιποθύμησε μπροστά στα μάτια της, με την ίδια φυσικά να ταράζεται πολύ.

Ο καμεραμάν λιποθύμησε στα πόδια της Ιλάειρα Ζήση

«Ξαφνικά, εκεί που έκανα την δήλωση στον κάμεραμαν για να του πω ότι δεν έχω κάτι για να μπω μέσα, πέφτει στα πόδια μου, παιδιά. Λιποθυμάει, χάνει τις αισθήσεις του, αρχίζω να του κάνω αέρα, ξεχνάω τα πάντα και κοιτάω την ασφάλεια του ανθρώπου για να είναι καλά και περιμένω τον Μαυρίκιο να βγει», είπε στην κάμερα μετά από λίγο η Ιλαέιρα.

Οι πρώτες πληροφορίες για το ζευγάρι που κερδίζει

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities αντιμετωπίζουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα. Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα, ωστόσο μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να κερδίσει το Asia Express.

Τα ζευγάρια στην αρχή ήταν τα εξής:

Ωστόσο, Μαυρίκιος και Ιλάειρα αποχώρησαν (δείτε εδώ το λόγο) με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στα ζευγάρια. Επίσης όπως έγινε γνωστό η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη έχουν αποχωρήσει, όπως επίσης και ο Στέλιος Λεγάκης με τον Χρήστο Ζώτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis θα καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Asia Express spoiler το ζευγάρι που κερδίζει