Asia Express: Έχασε για ώρες τον Δημήτρη και ούρλιαζε συνεχώς - Πανικοβλημένη η Χριστίνα Παππά

Φανερά ταραγμένη με την εξαφάνισή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Asia Express: Έχασε για ώρες τον Δημήτρη και ούρλιαζε συνεχώς - Πανικοβλημένη η Χριστίνα Παππά

Τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις και οι δυσκολίες ξεκίνησαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αποψινής 30/9 πρεμιέρας του Asia Express, με τα 9 ζευγάρια να πραγματοποιούν ήδη την πρώτη τους δοκιμασία στη Καμπότζη.

Αρχικά λοιπόν έπρεπε να βρουν τα σακίδια με το όνομά τους και να βάλουν εκεί ότι είχαν μέσα στις βαλίτσες τους. Μάλιστα λοιπόν, κάποια στιγμή, η Χριστίνα Παππά βρήκε το σακίδιο το δικό της, αλλά και του γιου της, Δημήτρη Παππά και άρχισε να τον φωνάζει, χωρίς όμως να τον βρίσκει.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, ωστόσο εκείνη ήταν φανερά ταραγμένη, μιας και είχε ήδη προηγηθεί ένα σκηνικό που την είχε εκνευρίσει.

Σοκαρισμένη η Χριστίνα Παππά με την εξαφάνιση του γιου της, Δημήτρη

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Είναι ανθρώπινο. Δε γινόταν να μη σταματήσω να τη βοηθήσω», είπε η Κρίστη Καθάργια. Λίγα λεπτά αργότερα μαμά και γιος συναντήθηκαν με τον Δημήτρη να λέει: «Εδώ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα».

Οι πρώτες πληροφορίες για το ζευγάρι που κερδίζει

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities αντιμετωπίζουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα. Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα, ωστόσο μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να κερδίσει το Asia Express.

Τα ζευγάρια στην αρχή ήταν τα εξής:

Ωστόσο, Μαυρίκιος και Ιλάειρα αποχώρησαν (δείτε εδώ το λόγο) με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στα ζευγάρια. Επίσης όπως έγινε γνωστό η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη έχουν αποχωρήσει, όπως επίσης και ο Στέλιος Λεγάκης με τον Χρήστο Ζώτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis θα καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Asia Express spoiler το ζευγάρι που κερδίζει