Asia Express: Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας - Κέρδισαν το έπαθλο των 2.500 ευρώ

Ποιο ζευγάρι τα κατάφερε πρώτο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Asia Express: Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας - Κέρδισαν το έπαθλο των 2.500 ευρώ

Με μια πολύ δύσκολη δοκιμασία ξεκίνησε η αποψινή 30/9 πρεμιέρα του Asia Express, με τα 9 ζευγάρια απο τα πρώτα λεπτά να βιώνουν τις δύσκολες συνθήκες του ριάλιτι. Πρώτοι τερμάτισαν ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του Παύλος, διεκδικώντας το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Ακολούθησαν η Χριστίνα Παππά με τον Δημήτρη Παππά -δείτε εδώ ένα επικό σκηνικό- και τρίτοι ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster.

Τα 3 αυτά ζευγάρια λοιπόν κλήθηκαν να συναρμολογήσουν τα Άνγκορ Βατ βάζοντας τα κομμάτια στη σωστή θέση, κάτι που ήταν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό, μιας και ήδη ήταν πολύ κουρασμένοι, ωστόσο έβαλαν τα δυνατά τους.

Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας του Asia Express

Τελικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον Fipster κατάφεραν να κερδίσουν το μενταγιόν των 2.500 ευρώ αφού έφτιαξαν το άγαλμα σωστά.

Οι πρώτες πληροφορίες για το ζευγάρι που κερδίζει

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities αντιμετωπίζουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα. Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα, ωστόσο μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να κερδίσει το Asia Express.

Τα ζευγάρια στην αρχή ήταν τα εξής:

Ωστόσο, Μαυρίκιος και Ιλάειρα αποχώρησαν (δείτε εδώ το λόγο) με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στα ζευγάρια. Επίσης όπως έγινε γνωστό η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη έχουν αποχωρήσει, όπως επίσης και ο Στέλιος Λεγάκης με τον Χρήστο Ζώτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis θα καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Asia Express spoiler το ζευγάρι που κερδίζει