Έπρεπε να είχε κοπεί στο μοντάζ αλλά το έδειξαν κανονικά - Το ακατάλληλο πλάνο του Love Island με την Κλαούντια

Ξεκινήσαμε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπρεπε να είχε κοπεί στο μοντάζ αλλά το έδειξαν κανονικά  - Το ακατάλληλο πλάνο του Love Island με την Κλαούντια

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 29/9 το «Love island» (δείτε εδώ τα highlights) και ανάμεσα στις παίκτριες που εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό ήταν η Ελληνογερμανίδα Κλαούντια.

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε το ιδιαίτερο παρατσούκλι που έχει ενώ τόνισε πως μερικά από τα μαγιό που έχει πάρει μαζί της είναι ακατάλληλα για να τα δει η μαμά της.

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου.

Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά

Κατά την διάρκεια λοιπόν του χθεσινού επεισοδίου και συγκεκριμένα την ώρα που συζητούσε με το ζευγάρι της, τον Βασίλη και καθόντουσαν στον καναπέ, προβλήθηκε από τον σκηνοθέτη έχει πλάνο που σίγουρα θα έπρεπε να είχε κοπεί στο μοντάζ.

Το ακατάλληλο πλάνο του Love Island με την Κλαούντια

Τα tweets για την πρεμιέρα του Love Island