Love Island highlights 30/9: Το αποκαλυπτικό πλάνο που δεν δίστασαν να δείξουν στον αέρα και η πρώτη δοκιμασία

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island highlights 30/9: Το αποκαλυπτικό πλάνο που δεν δίστασαν να δείξουν στον αέρα και η πρώτη δοκιμασία

Το βράδυ της Παρασκευής 30/9 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, παρακολουθήσαμε το δεύτερο επεισόδιο του Love Island, μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα (δείτε την εδώ), που σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέαση.

Τα 1/10 highlights του Love Island

Μαρτυρική η πρώτη νύχτα για την Αναστασία

Την πρώτη νύχτα στην βίλα του Love Island χωρισμένοι σε ζευγάρια πέρασαν οι παίκτες και για όλους ήταν μια αρκετά περίεργοι βραδιά, μιας και δεν έχουν γνωριστεί ακόμα καλά,.

Μάλιστα, ιδιαίτερα δύσκολη νύχτα ήταν για την Αναστασία, η οποία δεν κατάφερε να κοιμηθεί, μιας και τα ροχαλητά του Γιώργου Γεωργίου ξεσήκωσαν όλα τα ζευγάρια στο δωμάτιο.

«Αυτό είναι το πρόβλημα του ύπνου μου, ροχαλίζω και ακούγομαι παντού, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το αλλάξω. Καλά είπες εσύ από την αρχή να μπεις στην παρέα του Γιώργου και της Αναστασίας», είπε ο παίκτης με την Αναστασία να του απαντά: «Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν το είπε, εγώ στη μέση κι εσείς δεξιά – αριστερά να ροχαλίζετε και να μην με αφήνετε να κοιμηθώ».

Και σχολίασε αργότερα η Αναστασία στην κάμερα: «Κάτι ξέρανε οι Γιώργηδες που με διεκδικήσανε, όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ… από το ροχαλητό».

Απασφάλισε ο Αλέξανδρος για τα κορίτσια της βίλας

Τελευταίος όπως είδαμε χθες μπήκε ο Αλέξανδρος Κώτσης, ο οποίος ανακοίνωσε μετά από σκέψη, την κοπέλα με την οποία θέλει να γίνει ζευγάρι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα αγόρια έχουν θορυβηθεί από το ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς κοπέλα αλλά και από το γεγονός πως οι περισσότερες έχουν δείξει φανερά την αρέσκειά τους προς εκείνον.

Ο Αλέξανδρος, ωστόσο, αποκάλυψε στα κορίτσια πως καμία δεν είναι του στυλ του, κάτι το οποίο τον δυσκολεύει αρκετά για να αποφασίσει ποια θα επιλέξει για ταίρι του.

Έπρεπε να είχε κοπεί στο μοντάζ αλλά το έδειξαν κανονικά - Το ακατάλληλο πλάνο του Love Island με την Κλαούντια

Ανάμεσα στις παίκτριες που εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό ήταν η Ελληνογερμανίδα Κλαούντια.

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε το ιδιαίτερο παρατσούκλι που έχει ενώ τόνισε πως μερικά από τα μαγιό που έχει πάρει μαζί της είναι ακατάλληλα για να τα δει η μαμά της.

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου.

Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά

Κατά την διάρκεια λοιπόν του χθεσινού επεισοδίου και συγκεκριμένα την ώρα που συζητούσε με το ζευγάρι της, τον Βασίλη και καθόντουσαν στον καναπέ, προβλήθηκε από τον σκηνοθέτη έχει πλάνο που σίγουρα θα έπρεπε να είχε κοπεί στο μοντάζ.

Δεν το περίμενε κανείς - Η κοπέλα που διάλεξε για ζευγάρι του ο Αλέξανδρος

Ο ίδιος λοιπόν στην αρχή του χθεσινού 30/9 επεισοδίου, αποκάλυψε στα αγόρια πως καμία πραγματικά δεν ήταν του στυλ του, ωστόσο μετά από μερικές ώρες είχε την ευκαιρία να βγει με την καθεμία από ένα μικρό ραντεβού, προκειμένου να τις γνωρίσει καλύτερα.

Στο τέλος της βραδιάς, λοιπόν, η Ηλιάνα συνάντησε τους 11 παίκτες, προκειμένου ο Αλέξανδρος να ανακοινώσει το κορίτσι με το οποίο θέλει να γίνει ζευγάρι. Μάλιστα, τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι κοπέλες σχολίασαν το γεγονός πως εκείνος μιλούσε σε όλη την διάρκεια των ραντεβού και πως δεν τις άφηνε να πουν λέξη.

Τελικά, η κοπέλα με την οποία θεώρησε πως ταίριαξε περισσότερο ήταν η Χριστίνα, με αποτέλεσμα το ταίρι της, ο Γιώργος Γ, να μείνει single, χωρίς όμως να πτοείται ιδιαίτερα, μιας και πλέον έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την Αναστασία, η οποία είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Κ.

Η πρώτη λαχταριστή δοκιμασία των παικτών - Ποιο ζευγάρι κέρδισε;

Στην πρώτη δοκιμασία λοιπόν των παικτών στην Τενερίφη ήταν να φτιάξουν γλυκό με τα ταίρια τους, και συγκεκριμένα μία τούρτα, την οποία θα ετοίμαζαν σε συνεργασία μεταξύ τους, και η καλύτερη θα είχε δώρο έπαθλο για το κάθε ζευγάρι.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς περίμεναν πως το έπαθλο θα ήταν άξιο της προσπάθειάς τους, και με ζήλο αφοσιώθηκαν στην ζαχαροπλαστική. Στο τέλος της δοκιμασίας η παρουσιάστρια, έκρινε την καλύτερη προσπάθεια, η οποία ήταν του Βασίλη και της Κλαούντιας.