Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Σασμός: "Φοβάμαι ότι..." - Ώρες αγωνίας για την υγεία του Αστέρη Σταματάκη

Οι σημερινές 1/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Σασμός:
TV 01.10.2022 08:10
Από Youweekly Team

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός μετά την επιστροφή του Παύλου από τους νεκρούς. Όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα μπορεί να έχουμε ένα νέο νεκρό, μιας και θέλει να ξεπλύνει το αίμα της οικογένειας του με εκδίκηση. Την ώρα όμως που συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αστέρης περνάει δύσκολα με την υγεία του. Όλα όμως θα τα ξεχάσει μόλις τα βρει και πάλι με την Αργυρώ και εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Όσα θα δούμε απόψε 1/10 στο έκτακτο επεισόδιο της σειράς Σασμός, στον ALPHA

Επεισόδιο 08.

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει. Η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα. Ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων.

Ανατινάζουν τους Σταματάκηδες - Μετράμε θύματα;

Στον Σασμό, ο Παύλος είναι αποφασισμένος να ξεπλύνει αυτός το αίμα των Βρουλάκηδων. Δίνει όρκο μπροστά σε όλους πάνω από τον τάφο του Άγγελου. Το μίσος και η οργή ξεχειλίζουν και ένας νέος κύκλος ανοίγει που φοβίζει τους πάντες και από τις δύο οικογένειες.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Παύλος δίνει το «στίγμα» του αμέσως και μάταια προσπαθούν να τον πείσουν τόσο η Μαρίνα όσο και ο παπα-Μιχάλης να σταματήσει το κακό, να μην πάρει εκδίκηση για κανέναν και για τίποτα. Ο Παύλος είναι αποφασισμένος και τα «μαντάτα» φτάνουν στους Σταματάκηδες. Πρώτος και καλύτερος ο Μαθιός, που έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο: «Έμαθα ότι θέλεις να μας ξεκληρίσεις, Παύλο Βρουλάκη. Εδώ είμαστε και δεν σε φοβόμαστε γιατί δεν έχουμε κάμει πράμα», τον προκαλεί ο Μαθιός, με τον Παύλο να τον απειλεί:

«Το είδα πως δεν έχετε κάνει πράμα. Κανέναν δεν αφήσατε. Μετά τον Μάρκο και τα κοπέλια του», του λέει και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα-Μιχάλης ζητά ξανά από τον Παύλο: «Σταμάτα τις απειλές και ό,τι έχεις άλλο βάλει στο μυαλό σου και κοίτα να κάτσεις φρόνιμα, καμία εκδίκηση δεν θα πάρεις γiα τον φόνο του Αγγελου. Εκείνοι που φταίνε θα τους αναλάβει η δικαιοσύνη», του επισημαίνει. Ο Παύλος όμως είναι αποφασισμένος και μάλιστα δε θα διστάσει να μπει εμπόδιο ακόμα και στην ευτυχία της ίδιας του της οικογένιεας.

Την άλλη μέρα το βράδυ ακούγεται μια τεράστια έκρηξη που ακούστηκε σε όλο το χωριό και συνειδητοποιούν όλοι πως... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λίγοι το παρατήρησαν - Η σκηνοθετική "γκάφα" στον Σασμό που έγινε viral

Σκηνές από θρίλερ στον Σασμό - Την ώρα που ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος...

Share