Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ο παράδεισος των κυρίων: Μία αιφνίδια επίσκεψη στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ο παράδεισος των κυρίων:  Μία αιφνίδια επίσκεψη στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή
TV 01.10.2022 21:29
Από Ίρις Βίλα

Η νέα σειρά του ALPHA, «Ο παράδεισος των κυρίων» φαίνεται πως έχει καταιγιστικές εξελίξεις και ας είναι ακόμη η αρχή μιας και πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα (δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει).

Ωστόσο, οι εξελίξεις αναμένονται να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς όσο ο Ντίνος αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία, η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις στη σειρά, «Ο παράδεισος των κυρίων»

Δευτέρα, 03/10 - Επεισόδιο 09.

Όσο ο Ντίνος αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία, η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες. Η καινούργια ιδέα της Πιπίτσας βρίσκει τον Μάρκο αντίθετο και η Πολυξένη δέχεται τις ερωτικές πιέσεις του Άγη, πράγμα που της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Η Ρήνα και η Ζαχαρούλα φαίνεται πως ήρθαν για να ταράξουν για τα καλά τη ζωή του Πασχάλη και του Μεμά ενώ ο Πάρης, εντελώς αναπάντεχα, ανακοινώνει στους γονείς του μία ανατρεπτική απόφαση που έχει πάρει.

Τρίτη, 04/10 - Επεισόδιο 10.

Η ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπλήξεις ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Η Ζηνοβία μαθαίνει απ' τον Ντίνο ότι ο αστυνόμος θέλει να του φορτώσει το φόνο του Αριστείδη και έχει λόγους να φοβάται ότι θα τα καταφέρει. Η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά, της κρύβει πράγματα. Ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, η επίσκεψή του όμως στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Τετάρτη, 05/10 - Επεισόδιο 11.

Ο Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο. Ο Πάρης λέει στην Αμαλία ότι ζήτησε από τους γονείς του να ακυρωθεί ο αρραβώνας, τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο». Παράλληλα ο Αποστόλης και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν, ενώ η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Πέμπτη, 06/10 - Επεισόδιο 12.

Ο Ντίνος δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, πράγμα που βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες, ενώ μία αιφνίδια επίσκεψη στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή. Θα καταφέρει ο Ντίνος να ξεφύγει από την απειλή που τον πλησιάζει όλο και πιο επικίνδυνα; Ποιο σκοτεινό μυστικό θα αποκαλυφθεί σύντομα και τι αντιδράσεις θα προκαλέσει;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σούπερ αποκλειστικό - Θανάσιμος κίνδυνος για το Ντίνο!

Στον Παράδεισο των Κυριών, ο Ντίνος είναι πλέον σίγουρος ότι πάνε να του φορτώσουν τον φόνο του Αριστείδη και προσπαθεί να μάθει ποιος και γιατί κρύβεται από πίσω. Την ίδια στιγμή όμως, οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη και τα σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν μοιραία στο φως.

Όσο ο Ντίνος αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία, η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες: «Δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγω από εδώ. Θα τρελαθώ, δεν αντέχω άλλο», λέει στην Πολυξένη, η οποία συνεχίζει να της δίνει κουράγιο. Την ίδια στιγμή μια καινούρια ιδέα της Πιπίτσας για να μπει στα μεγάλα σαλόνια, βρίσκει τον Μάρκο και πάλι αντίθετο: «Σε παρακαλώ σύνελθε, δεν είναι για μας αυτά τα πράγματα», της επισημαίνει.

Την ίδια ώρα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θεοδώρα Τζήμου: Ο πρώην της Βικτώριας από τον Παράδεισο των κυριών είναι πασίγνωστος και κούκλος ηθοποιός

«Είμαστε όλοι εδώ;» - Φανατικοί όι χρήστες στο Twitter με την σειρά, «Ο παράδεισος των κυριών»

Share