Πρεμιέρα απόψε 2/10 για το Κόκκινο Ποτάμι - Η Ιφιγένεια αναγκάζεται να κατέβει από το πλοίο γιατί το μωρό...

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρεμιέρα απόψε 2/10 για το Κόκκινο Ποτάμι - Η Ιφιγένεια αναγκάζεται να κατέβει από το πλοίο γιατί το μωρό...

Το Κόκκινο ποτάμι επιστρέφει στο OPEN και κάνει πρεμιέρα απόψε, Κυριακή 2/10 στις 21.00, με ένα καθηλωτικό πρώτο επεισόδιο να συνεχίζει την ιστορία εκεί ακριβώς, που είχε σταματήσει στον Α' κύκλο (δείτε spoiler του Μανουσάκη για τον Β κύκλο).

Όσα θα δούμε στο πρώτο (2/10) επεισόδιο του Κόκκινο ποτάμι

Η Ιφιγένεια και ο Μίλτος χωρίζονται για ακόμα μια φορά την ώρα που ο Κεμάλ εκφωνεί τον διχαστικό του λόγο. 19 Μαϊου του 1919. Η Ιφιγένεια(Αναστασία Παντούση) αναγκάζεται να κατέβει από το πλοίο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί το μωρό της είναι άρρωστο. Στο νοσοκομείο γνωρίζει το μαχητικό γιατρό Δημοσθένη Μαντά (Όμηρος Πουλάκης), που φροντίζει το παιδί.

Η Ανθή(Άννα Μάγκου), που έρχεται με άλλους Πόντιους πρόσφυγες, δεν πηγαίνει στο Καραμπουρνάκι, για να φροντίσει τον πατέρα της, που πρέπει να κάνει εγχείρηση. Ο Νικολαΐδης (Κωνσταντίνος Καζάκος) σώζεται από έναν Τούρκο χωρικό. Η Ιφιγένεια εκτός από την Ανθή, θα συνδεθεί με την Εσμέ (Μαριάννα Κιμούλη), μια Μουσουλμάνα της Θεσσαλονίκης, που θα της σταθεί πολύ.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου για το Κόκκινο Ποτάμι

Το πρωί της Παρασκευής 2/9 ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι" μίλησε για την συνεργασία του με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, αλλά και για την κόρη του, η οποία ακολουθεί τα βήματά του.

Δήλωσε, πιο συγκεκριμένα, πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτό του το βήμα και ανυπομονεί να το δει και ο κόσμος, διότι θεωρεί πως η δουλειά του Μανούσου Μανουσάκη είναι εξαιρετική και θα κάνει τεράστια επιτυχία και αυτός ο κύκλος του σίριαλ (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο ίδιος). Όσον αφορά την κόρη του, βέβαια, εξήγησε πως όσο κι αν την αγαπάει και την στηρίζει είναι αυστηρός μαζί της.

«Μεγάλη χαρά που συνεχίζεται το "Κόκκινο Ποτάμι". Ήταν πολύ αγαπημένη σειρά. Όποιος το δει θα μάθει και ιστορία γιατί φτάνει μέχρι την Μικρασιατική καταστροφή. Στον Μανούσο Μανουσάκη έχω πολλή εμπιστοσύνη, ξέρει τι κάνει!», είπε αρχικά.

Εξήγησε, μάλιστα και για τη συμμετοχή του στο The Masked Singer: «Ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα. Έχω σχέση με τη μουσική και θα το ξαναέκανα ευχαρίστως. Το ζόρι ήταν το καπέλο που φορούσα. Με είχαν καταλάβει όταν είχα κάνει τον Σαββόπουλο και μετά. Το ήξεραν μόνο δύο άτομα ότι ήμουν ο τσολιάς».

«Δεν έχω να της πω πολλά πράγματα, είναι ο τρόπος που μεγάλωσε. Η κόρη μου μεγάλωσε μέσα στο θέατρο. Είμαι πάντα αυστηρός! Όταν βλέπω κάτι, βλέπω πρώτα τα αρνητικά και μετά τα θετικά», κατέληξε.