Πολύ ευχάριστα νέα για τον Αντώνη Κανάκη - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Open Weekend

Τι συμβαίνει στα επαγγελματικά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για τον Αντώνη Κανάκη - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Open Weekend

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά σχετικά με τα επαγγελματικά του Αντώνη Κανάκη. Μπορεί για το Ράδιο Αρβύλα το τοπίο να είναι λίγο θολό (δείτε εδώ), ωστόσο, ο παρουσιαστής ξεκινάει κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής 2/10 μέσα από την εκπομπή Open Weekend, δεν αποκλείεται να δούμε τον Κανάκη με ένα ακόμα πρότζεκτ για φέτος

Τι συμβαίνει με τον Αντώνη Κανάκη και τον ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε ο Αντώνης Κανάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να αναλάβει ένα πρότζεκτ που θα προβάλλεται από τη συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού, τον ΑΝΤ1+.

Το πρότζεκτ αυτό θα είναι μία σειρά ντοκιμαντέρ, σαν αυτά που έχει κάνει και στο παρελθόν ο παρουσιαστής. Θυμίζουμε πως το 2013 είχε κάνει το «Immersion: Βουτιά σε μια Άλλη Πραγματικότητα», ενώ το 2014 έκανε το «One Love Team».

Το ξέσπασμα του λίγες ημέρες πριν

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook σχετικά με την επικαιρότητα στην Ελλάδα που αφορά τα ριάλιτι και της influencers, την ώρα που στον Ιράν πραγματοποιείται ένα ιστορικό γεγονός.

Συγκεκριμένα, για 6η ημέρα χιλιάδες Ιρανοί διαμαρτύρονται στους δρόμους για την άγρια κακοποίηση και δολοφονία της 22χρονης Μάχσα Αμινί από μέλη της «αστυνομίας των ηθών» επειδή δεν φορούσε σωστά την χιτζάμπ της και φαινόντουσαν τα μαλλιά της.

Ο θάνατός της ενώ βρισκόταν σε κράτηση, έβγαλε τις γυναίκες στους δρόμους, ενώ σε πολλές διαμαρτυρίες εμφανίστηκαν χωρίς μαντήλες ή τις έκαψαν - καθώς η χιτζάμπ θεωρείται για πολλές το κατεξοχήν σύμβολο.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν σκληρές εικόνες με τις δυνάμεις ασφαλείας να επιτίθενται σε πολίτες, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχουν αναφορές για 11 νεκρούς (επτά διαδηλωτές και τέσσερα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας).

Αυτές τις ημέρες εξελίσσεται μία άκρως σημαντική και πιθανώς ιστορική κοινωνική εξέγερση.

Οι γυναίκες στο θεοκρατικό ισλαμικό Ιράν, ρισκάρουν και θυσιάζουν αν χρειαστεί τη ζωή τους, προκειμένου να λάβουν τέλος επιτέλους οι θηριωδίες που διαπράττονται εναντίον τους στο όνομα της θρησκείας. Δέος για το θάρρος τους και ελπίδα για αλλαγή.

Υ. Γ. Παράλληλα ρίχνεις μια ματιά στα «κοινωνικά» θέματα που απασχολούν τη δική μας επικαιρότητα, με πρωταγωνιστές προσβλητικά για τη γυναίκα ριάλιτι, “influencers”, κόντρες και δεξιώσεις και σε πιάνει θλίψη.

Αντώνης Κανάκης για Ιράν