Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ανήσυχοι Μπάμπης και Ξένια! Η Σοφία και ο Χάρης έχουν εξαφανιστεί

Οι σημερινές 2/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ανήσυχοι Μπάμπης και Ξένια! Η Σοφία και ο Χάρης έχουν εξαφανιστεί

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρεμιέρα, η σειρά του Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, επιστρέφει απόψε (2/10) με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε τις ζωές των ηρώων να ανατρέπονται.

Τι θα δούμε σήμερα 2/10 στη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Ο γάμος του Κανάτη και της Μένης πλησιάζει και ο Άγγελος με τη Βέλη πρέπει να βοηθήσουν τον Ηλία να μπει στο ρόλο του γαμπρού… ή μήπως όχι;

Ένας τύπος απειλεί τον Μηνά, ισχυριζόμενος ότι του έδωσε χρήματα για να αγοράσει το τρακτέρ του, το οποίο δεν παρέλαβε ποτέ. Μηνάς και Βούλα, που ποτέ δεν είχαν τρακτέρ στην κατοχή τους, προσπαθούν να βγάλουν άκρη…

Η Μένη αποφασίζει να ακυρώσει το γάμο με τον Κανάτη, γιατί… της αρέσει κάποιος άλλος. Το όνομα του άλλου, φέρνει την Καίτη και τον Ηλία, στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Ο Μπάμπης και η Ξένια είναι ανήσυχοι, γιατί η Σοφία και ο Χάρης έχουν εξαφανιστεί και δεν δίνουν σημεία ζωής. Μέχρι που ένα μήνυμα που παίρνουν, τους οδηγεί στο Πήλιο…

Η Άννα Κουτσαφτίκη αποκαλύπτει για το μέλλον της στη σειρά του ALPHA

Η Άννα Κουτσαφτίκη, πρωταγωνίστρια της σειράς, παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και μίλησε για όσα θα ακολουθήσουν αυτή τη σεζόν στο σίριαλ σε σχέση με τη δική της οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της κόρη, Σοφία, που πλέον ενηλικιώθηκε και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις στους γονείς της. Δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά, ούτε σχετικά με το ενδεχόμενο μίας εγκυμοσύνης, με αποτέλεσμα να αφήνει πολλά στην φαντασία όλων.

Η τηλεοπτική σας κόρη ενηλικιώθηκε και περάσατε φουρτούνες;

Τι να κάνω που ενηλικιώθηκε το παιδί μου! Κάνω και μια προβολή για να δω τι θα κάνω στο μέλλον με την κόρη μου, που τώρα είμαστε στην εφηβεία. Η Σοφούλα μου, λοιπόν, ενηλικιώθηκε και ξεκίνησε να διαβαίνει το μονοπάτι της ζωής!

Άννα Κουτσαφτίκη

Συνεπώς, αναμένουμε ραγδαίες εξελίξεις στην τηλεοπτική οικογένειά σας;

Δεν μπορώ να αποκαλύψω! Ωστόσο, θα είναι πολύ πιο πιπεράτα γεγονότα και πιο ενδιαφέροντα.

Απρόσμενη εγκυμοσύνη;

Αχ δεν ξέρω… Δεν λέω τίποτα.