Μαύρο Ρόδο: Ένας σεισμός θα κάνει τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο: Ένας σεισμός θα κάνει τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν

Η νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» φαίνεται πως θα καθηλώσει για τα καλά το τηλεοπτικό κοινό μιας κι η πλοκή έχει άκρως καταιγιστικές εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο. Άραγε τί αναμένεται να δούμε στην πρεμιέρα 3/10 καθώς ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας και δύο αντίθετοι κόσμοι σε σύγκρουση θα φέρουν τα πάνω κάτω -δείτε εδώ αναλυτικά τους χαρακτήρες.

Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο»

Επεισόδιο 1 (Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30)

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Επεισόδιο 2 (Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 22:30)

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι. Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες. Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;