Ο κύβος ερρίφθη - Το μοντέλο από την Κύπρο με τα τατουάζ που πήρε την wild card της Σοφίας Χατζηπαντέλη

Το έκανε το θαύμα της στην τελευταία της εμφάνιση

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ο κύβος ερρίφθη - Το μοντέλο από την Κύπρο με τα τατουάζ που πήρε την wild card της Σοφίας Χατζηπαντέλη

Συνεχίζεται με πολλές και ενδιαφέρουσες διαγωνιζόμενες το αποψινό 3/10 επεισόδιο του GNTM 5, αφού όπως έχουμε ξαναπεί η βεντάλια του diversity φέτος έχει ανοίξει κατά πολύ. Μέχρι στιγμής, wild card είχε απομείνει στην Βίκυ Καγιά στον Τάσο Σοφρωνίου και στη Σοφία Χατζηπαντέλη, ωστόσο η τελευταία μόλις πριν από λίγα λεπτά την χάρισε σε μια διαγωνιζόμενη από την Κύπρο, η οποία δίχασε με τα τατουάζ της.

Προηγουμένως είδαμε και το μοντέλο από την Ουκρανία, που έχει μεγαλώσει στην Κρήτη, η οποία πήρε χωρίς δεύτερη σκέψη το ναι και από τους τέσσερις κριτές που ενθουσιάστηκαν με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που είχε στην περιοχή του ματιού(δείτε ποιο είναι αυτό).

Σε αυτό το μοντέλο έδωσε την wild card της την Σοφία Χατζηπαντέλη

Και μπορεί η κριτής να έχει κρίνει αυστηρά πολλές συμπατριώτισσες της από την Κύπρο, η Κατερίνα Νίκου όμως που μπήκε μέσα κατάφερε να την κερδίσει. Η ίδια κατατάσσεται στα plus size μοντέλα, ενώ έφερε και πολλά τατουάζ κάτι που δίχασε και τον Σοφρωνίου, αλλά και την Καγιά που της απάντησαν αρνητικά. Όμως η Χατζηπαντελή έκανε το θαύμα της και της έδωσε το pass της. Η αδυναμία της ωστόσο ήταν έκδηλη προς τον Γιώργο Καράβα, στον οποίο προσφέρθηκε να μαγειρέψει μέχρι και...κυπριακή κουζίνα.

Αυτή είναι η wild card της Σοφίας Χατζηπαντέλη

Eκτός GNTM από εδώ και πέρα η Χατζηπαντέλη

Η Σοφία Χατζηπαντέλη έκανε συμφωνία μόνο για να βρίσκεται στις οντισιόν, αφού μετά το ID Catwalk, τη θέση της θα πάρει ένα άλλο μοντέλο, η Ελληνοαυστραλέζα, Μαίρη Βιτινάρος. Άρα λοιπόν, στα δυο επεισόδια της νέας εβδομάδας θα δούμε αρχικά την παρουσία της, ωστόσο όταν τελειώσουν οι οντισιόν, θα έχουμε μόνο δυο κριτές, ενώ από την μεθεπόμενη θα είναι τέσσερις.