«Αυτή η νύχτα μένει»: Πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου με νέο συγκλονιστικό τρέιλερ

Ίντριγκες, νύχτα και πολύ πάθος στη νέα σειρά του Alpha

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Αυτή η νύχτα μένει»: Πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου με νέο συγκλονιστικό τρέιλερ

Τέρμα στην αγωνία για όλους τους τηλεθεατές που αναμένουν καιρό τώρα την πρεμιέρα του «Αυτή η νύχτα μένει». Σε ακριβώς μία εβδομάδα από τώρα η νέα σειρά του Alpha θα είναι στον αέρα και το κανάλι κυκλοφορεί το ένα πίσω από το άλλο τα τρέιλερ με σκηνές από τη σειρά που θα αφορά των κόσμο των μπουζουκιών και της νύχτας στην ελληνική επαρχία.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και έχει γυριστεί και σε ταινία, επομένως φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές παλιών και νέων θαυμαστών τoυ story. Ο συγγραφέας του βιβλίου, μια καλτ φυσιογνωμία, γαλουχημένος στα μπουζούκια της ελληνικής επαρχίας, είχε μιλήσει και στο παρελθόν για το νέο εγχείρημα του καναλιού και το ''πάντρεμα του βιβλίου'' με την τηλεόραση(δείτε εδώ τη συνέντευξή του).

Αυτό είναι το νέο τρέιλερ του Αυτή η νύχτα μένει

Ψέματα, λάθη και ο ανείπωτος πόνος του παρελθόντος οδηγούν σε έναν πόλεμο δίχως τέλος. Τα πάντα γύρω τους γκρεμίζονται καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται. Οι απώλειες θα είναι μεγάλες και από τις δύο πλευρές.

Την ίδια στιγμή ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Συγκλονιστικές σκηνές γεμάτες ένταση και μεγάλες μουσικές επιτυχίες που έχουν γράψει ιστορία και μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή, συνθέτουν ένα μοναδικό trailer που είναι ήδη στον αέρα.

«Αυτή η νύχτα μένει», η σειρά που όλοι περιμένουν, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 22:40.

Οι δηλώσεις του Μπισμπίκη για την συνεργασία του με τον Στάνκογλου

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πανέτοιμος για το νέο του τηλεοπτικό βήμα που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή του στη νέα παραγωγή του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει». Την Παρασκευή 1/7 είδαμε αποσπάσματα από συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για την προετοιμασία της σειράς, αλλά και για την αντιμετώπιση που έχει στη συνεργασία του με τον επίσης πετυχημένο ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας:

«Αισθάνομαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην προετοιμασία αυτής της σειράς, με αυτούς τους σπουδαίους ηθοποιούς και αυτούς τους συντελεστές και ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα».

Ενώ για τη συνεργασία του στα πλαίσια αυτής είπε:
«Με τον Γιάννη Στάνκογλου είμαστε φίλοι οπότε μεγαλύτερη χαρά ακόμα, που θα συμμετέχουμε μαζί σε αυτή τη σειρά και θα βρεθούμε και πρώτη φορά αντιμέτωποι γιατί δεν έχουμε δουλέψει ξανά μαζί.»

Τέλος αποκάλυψε ότι άργησε λίγο μέχρι να δεχτεί την πρόταση:
«Δεν είπα αμέσως το ναι γιατί είχα κάποιες υποχρεώσεις το καλοκαίρι με την περιοδεία που κάνουμε την Αντιγόνη, οπότε δεν είχα απεριόριστο χρόνο, αλλά τελικά την βρήκαμε την άκρη και όλα καλά».

Μπισμπίκης και Στάνκογλου θα πρωταγωνιστήσουν στην ίδια σειρά