Έλεγαν πως είναι με γιο πασίγνωστου τραγουδιστή - Η σχέση που χρέωναν στην Ιφιγένεια Τζόλα πριν τον Διονύση Παπανδρέου

Αυτό κι αν ήταν ζευγάρι «βόμβα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλεγαν πως είναι με γιο πασίγνωστου τραγουδιστή - Η σχέση που χρέωναν στην Ιφιγένεια Τζόλα πριν τον Διονύση Παπανδρέου

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Αν και είναι μόλις 21 ετών έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε κορυφαίες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ από πέρυσι τη βλέπουμε στη Γη της Ελιάς.

Μπορεί η ίδια να έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο η αλήθεια είναι πως ανά καιρούς έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά για τις σχέσεις.

Ήδη από πέρυσι, φημολογείται έντονα πως η νεαρή ηθοποιός είναι σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της από την επιτυχημένη σειρά του Mega, Διονύση Παπανδρέου. Προς το παρόν κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε έχει διαψεύσει τις συγκεκριμένες φήμες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η χημεία υπάρχει και πως οι σχέσεις τους πίσω από τις κάμερες είναι εξαιρετικές.

Η ίδια άλλωστε είχε δηλώσει για τον Παπανδρέου: «Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδεύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Πριν από λίγα χρόνια λοιπόν, η Ιφιγένεια Τζόλα λεγόταν πως είναι με τον... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr