Επιστρέφουν οι Ράδιο Αρβύλα - Το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε ο ΑΝΤ1

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφουν οι Ράδιο Αρβύλα - Το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε ο ΑΝΤ1

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επιστρέφουν για ακόμη μια σεζόν οι «Ράδιο Αρβύλα», μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και έτσι ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς είναι έτοιμοι να μας προσφέρουν νέες σατιρικές νύχτες.

Πριν λίγο μάλιστα, κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser της εκπομπής, ωστόσο όσον αφορά την μέρα της πρεμιέρας, δεν έχει γίνει ακόμα επίσημο πότε θα επιστρέψουν (δείτε εδώ όμως την ημερομηνία που φημολογείται).

Το πρώτο trailer των Ράδιο Αρβύλα

Η αγωγή που έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Νέες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έφερε στο φως το πρωί της Τρίτης 6/6 η εκπομπή Super Κατερίνα. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτές, ο δικηγόρος του άλλοτε μέλους των Ράδιο Αρβύλα, αποκάλυψε για το περίφημο εξώδικο που θα έστελναν οι πρώην συνεργάτες του και το πότε περίπου θα γίνει η δίκη του.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην εκπομπή, πως δεν έχει οριστεί καμία δικάσιμος, και αναμένουν πότε θα οριστεί καθώς μπορεί να είτε στο τέλος αυτής της χρονιάς είτε στις αρχές του 2023.

Μέχρι στιγμής κυκλοφορεί κανονικά, από τη στιγμή που δεν είναι προσωρινά κρατούμενος, ωστόσο έχει βέβαια περιοριστικούς όρους. Η σχέση του με τους Ράδιο Αρβύλα είναι ανύπαρκτη, και σχετικά με την περίφημη αγωγή που θα έκαναν σε εκείνον οι Ράδιο Αρβύλα, ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει πως δεν έχει λάβει κανένα τέτοιο νομικό έγγραφο μέχρι στιγμής.