Άπιστος (5/10): Ο Βολκάν και η Ασιγιά έρχονται πιο κοντά κι εκείνος μπαίνει σε...

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άπιστος (5/10): Ο Βολκάν και η Ασιγιά έρχονται πιο κοντά κι εκείνος μπαίνει σε...

Το αποψινό (5/10) επεισόδιο στην σειρά, «Άπιστος» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ πρόκειται να έχει άκρως καταιγιστικές εξελίξεις για μια ακόμη φορά. Συγκεκριμένα, ο Βολκάν και η Ασιγιά όσο και μην θέλουν να πιστέψουν η μοίρα τους θέλει μαζί αφού μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν -δείτε εδώ αποκλειστικό υλικό.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του ΣΚΑΪ

Επεισόδια: 137B - 138.

Όμως, αυτή η συνειδητοποίηση την οδηγεί στο μεγαλύτερο κόλπο που έχει στήσει ως τώρα. Σκηνοθετεί τη ληστεία του σπιτιού της και περιμένει τον Βολκάν να πέσει αβοήθητος σε αυτή της την παγίδα. Ο Βολκάν και η Ασιγιά έρχονται πιο κοντά κι εκείνος μπαίνει σε σκέψεις για το ενδεχόμενο διάλυσης του γάμου του με την Ντερίν.

Οι επαγγελματικές κινήσεις του για να εξασφαλίσει το μέλλον του κινούν υποψίες και η κα Γκιονούλ αναλαμβάνει δράση. Η Ασιγιά θα είναι αρκετά ικανοποιημένη από την επικείμενη καταστροφή του ή θα συνεχίσει το παιχνίδι της ως το τέλος;

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε αύριο

Επεισόδια: 139 - 140A.

O κλοιός στενεύει γύρω από τον Βολκάν που καλείται να πάρει μία απόφαση ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ζωής του. Ο Σελτζούκ προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στη σχέση του με τη Νιλ ενώ η Ασιγιά ταράζει τα νερά στο έκτακτο συμβούλιο του Συλλόγου, οδηγώντας την Ντερίν, για ακόμη μία φορά, εκτός εαυτού.

Η Ντερίν βρίσκεται στο λάθος μέρος την πιο ακατάλληλη στιγμή και πληγώνεται από τις αποκαλύψεις για την κρυφή ζωή του Βολκάν. Η αντίδρασή της, όμως, διαφέρει πολύ από αυτό που όλοι θα περίμεναν από εκείνη