Εκτός Αθηνών οι κριτές του GNTM 5 - Βρέθηκαν στη Μύκονο για τις ανάγκες μιας δοκιμασίας

Δείτε πλάνα τους από το νησί

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εκτός Αθηνών οι κριτές του GNTM 5 - Βρέθηκαν στη Μύκονο για τις ανάγκες μιας δοκιμασίας

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα γυρίσματα του GNTM 5 και φυσικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δοκιμασίες πέρα από τις συνηθισμένες, όπως αυτή που θα γίνει στη Μύκονο. Χθες 4/10 είδαμε να περνάνε τελικά στη βίλα 21 κορίτσια έπειτα από διπλή ανατροπή(δείτε εδώ), και η μεγάλη γκάμα που υπάρχει μεταξύ των κοριτσιών μας υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα επεισόδια στη συνέχεια του ριάλιτι μοντέλων.

Εκτός των άλλων είχαμε και την είσοδο της Μαίρη Βιτινάρος, του μοντέλου που ήρθε για να αντικαταστήσει την Σοφία Χατζηπαντέλη. Και μπορεί κοινό και παίκτριες να έμειναν άλαλοι με την ομορφιά της και τον αέρα της, ωστόσο η Χατζηπαντέλη δε φαίνεται να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τη νέα κριτή(δείτε το απίστευτο σχόλιο της).

Στη Μύκονο κριτές και παίκτριες του GNTM 5

Τα γυρίσματα φαίνεται πως έχουν προχωρήσει πολύ και αυτό αποδεικνύεται από το επαγγελματικό ταξίδι των κριτών στη Μύκονο. Πιο συγκεκριμένα, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τους κριτές και τα μοντέλα να ταξιδεύουν στο νησί των ανέμων για τις ανάγκες φωτογράφισης.

Το Mykonos Live Tv εντόπισε τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα σε γνωστό beach bar στην Ψαρρού να φωτογραφίζονται με τη μασκότ του καταστήματος, που δεν είναι άλλη από τον μπλε παπαγάλο.

Η Σοφία Χατζηπαντέλη "ξαναχτυπά" με νέα δημοσίευση

Μπορεί να είδαμε την Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει από το GNTM 5 μιας και η guest εμφάνισή της ολοκληρώθηκε, ωστόσο η νέα άφιξη της Μαίρης Βυτινάρος δεν μπορούσε να μην μείνει ασχολίαστη τόσο από τους χρήστες του Twitter όσο κα από την ίδια αφού την "δίκασε" για τα καλά .

Ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή μετά τις αντιδράσεις στο twitter και το instagram απάντησε για το σχόλιό της με νέα ανάρτηση όπου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Για την πληροφορία, δεν κοροϊδεύω τη Μαίρη. Είναι πολύ καυτή και μοιάζει γλυκιά, οπότε θα είναι καλή για τα κορίτσια. Κόλλησα στο γεγονός ότι έκαναν αυτά τα κορίτσια μοντέλα πάνω σε εξοπλισμό γυμναστικής. Τι στο καλό;».

Ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή