Σασμός (6/10): «Δεν έχεις όμως παιδί» - Άγριος καβγάς για Αργυρώ και Σταύρο

Οι σημερινές 6/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (6/10): «Δεν έχεις όμως παιδί» - Άγριος καβγάς για Αργυρώ και Σταύρο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της καθημερινής σειράς του ALPHA, Σασμός, η οποία προβάλλεται με τεράστια επιτυχία. Μετά την έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων (δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη), τα πράγματα είναι πολύ "ηλεκτρισμένα" ανάμεσα στις δυο οικογένειες με τον Αστέρη να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Η Αργυρώ θα τσακωθεί άσχημα με τον Σταύρο ο οποίος της λέει πως πρέπει να φύγουν από την Κρήτη. Η σύγκρουση μάλιστα αυτή θα φέρει στο φως την αλήθεια για το παιδί της.

Αναλυτικά τι θα δούμε απόψε 6/10 στον Σασμό του ALPHA

Επεισόδιο 11.

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Τα λόγια της Αιμιλίας προβληματίζουν τον Αντώνη, ο οποίος δεν διστάζει να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου. Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι' αυτό και ο παπα - Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου. Η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

Οι μισθοί των ηθοποιών του Σασμού

Ο Σασμός είναι η πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων, αφού σε τηλεθέαση έχει ξεπεράσει μέχρι και το 25% βάζοντας "φωτιά" στα νούμερα του ALPHA. Εκτός από την πλοκή της, στα ποσοστά βοηθάνε πολύ και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν. Ανάμεσα τους, βρίσκεται η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαρία Πρωτόπαππα και πολλοί άλλοι.

Όπως είναι λογικό λοιπόν τόσο από την επιτυχία που έχει δει, αλλά και από τα ονόματα, οι μισθοί να είναι αρκετά υψηλοί στους κύριους αλλά και δευτερεύοντες ρόλους.

Με τον δεύτερο κύκλο μάλιστα, ήρθε και η αναπροσαρμογή του μπάτζετ και των αμοιβών των ηθοποιών. Τα πρωτοκλασάτα ονόματα της σειράς είδαν μία σημαντική αύξηση στους λογαριασμούς τους μιας και οι αμοιβές τους έφτασαν κοντά στις 8.000 ευρώ.

Όσον αφορά τώρα στους δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους της σειράς, οι ηθοποιοί αμείβονται περίπου με 5.000 έως 7.000 ευρώ, ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 2.000 έως 3.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών. Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 800 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Σασμός μισθοί ηθοποιών