Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Elif: Έφτασε το μεγάλο φινάλε - Πυροβολισμοί, κλάματα και συμφιλιώσεις στο τελευταίο διπλό επεισόδιο

Μην το χάσετε αύριο 7/10 στο STAR

Elif: Έφτασε το μεγάλο φινάλε - Πυροβολισμοί, κλάματα και συμφιλιώσεις στο τελευταίο διπλό επεισόδιο
TV 07.10.2022 00:56
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Η μεγάλη στιγμή έφτασε στην Elif και αύριο 7/10 θα δούμε το τελευταίο συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο. Kαι ενώ όλοι έμαθαν για τη χρεοκοπία και βρίσκονται σε απόγνωση, στο αυριανό επεισόδιο θα δούμε και πυροβολισμούς, αλλά και αναπάντεχες συμφιλιώσεις, αφού κόντρες ολόκληρων χρόνων στο τέλος δεν θα έχουν καμία σημασία...

Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της Elif αύριο 7/10

Ο Κερέμ και ο Μαχίρ περιμένουν να μαζευτούν όλοι. Όλοι τους έχουν πεσμένο ηθικό. Τελευταία μπαίνει η Ράνα και κατηγορεί τον Κερέμ επειδή η εταιρεία πρόκειται να χρεοκοπήσει. Ο Μαχίρ θέλει να σώσει τον Κερέμ και με τη σειρά του κατηγορεί τη Ράνα για απάτη της εταιρείας και αρπαγή των μετοχών.

Ο Τουφάν βλέπει τη Ζουλιντέ να έρχεται με μια τσάντα και χαμογελάει με ικανοποίηση. Ο Μαχίρ αποκαλύπτει την αλήθεια για το ποιος είναι στον Κερέμ. Του λέει ότι εκείνος είναι ο γιος της Κιγιμέτ, το νόθο παιδί του πατέρα του. Ο Κερέμ σοκάρεται και θυμώνει πολύ. Η Κιγιμέτ παίρνει το όπλο του Κερέμ.

Ο Τουφάν είναι μπροστά από το μαγαζί και ενώ περνάει ο Σαφάκ, τον ενοχλεί και του πετάει ένα κόσμημα προς το μέρος του. Ο Σαφάκ θυμώνει και εστιάζει στο πουγκί. Ο Τουφάν του λέει ότι έλαβε το πουγκί γεμάτο χρυσό από τη γυναίκα του.

Ο Σαφάκ πλησιάζει τον Τουφάν όταν το ακούει και τον χτυπάει. Η Κιγιμέτ περιμένει με ένα όπλο στο χέρι, αλλά αυτός που έρχεται δεν είναι ο Κερέμ. Είναι η Ράνα. Η Ράνα ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ την απειλεί και λέει ότι όλοι θα τιμωρηθούν από εκείνη όπως τους αξίζει.

Η Ράνα την αγνοεί και θέλει να φύγει. Αλλά η Kιγιμέτ τη σημαδεύει με το όπλο στο κεφάλι. Η Kιγιμέτ την καθιστά υπεύθυνη για τις πράξεις της επειδή την προειδοποίησε για την πτώχευση της εταιρείας. Για ένα λεπτό η προσοχή της Κιγιμέτ αποσπάται και η Ράνα της επιτίθεται. Το όπλο εκπυρσοκροτεί και λίγο μετά η Κιγιμέτ πέφτει κάτω. Η Ράνα είναι σοκαρισμένη. Η Μελέκ και η Ματσιντέ ακούν τον πυροβολισμό. Η Ράνα δεν ξέρει τι να κάνει. Μπαίνει στο αυτοκίνητο πανικόβλητη και φεύγει...

Επεισόδιο 1160(τελευταίο)

Η Kιγιμέτ θέλει να πάρει εκδίκηση από την αδερφή της και τα παιδιά της. Χτυπάει με το όπλο τη Μελέκ και εκείνη χάνει τις αισθήσεις της. Η Κιγιμέτ παίρνει όμηρο τη Ματσιντέ στο γκαράζ της έπαυλης. Η Ματσιντέ είναι μπερδεμένη και σοκαρισμένη. Η Κιγιμέτ θέλει η Ματσιντέ να τηλεφωνήσει στα παιδιά της να έρθουν αλλά εκείνη αρνείται και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Εμφανίζεται ο Κερέμ.

Η Kιγιμέτ εξηγεί ότι ήθελε να παντρευτεί τον Σεβκί αλλά η αδερφή της την εμπόδισε και τον παντρεύτηκε. Η Kιγιμέτ θέλει εκδίκηση γιατί αναγκάστηκε να ζήσει μια άθλια ζωή ενώ η αδερφή της απολάμβανε την περιουσία του Σεβκί. Όταν ο Κερέμ προσπαθεί να επέμβει, η Κιγιμέτ τον πυροβολεί αλλά αστοχεί.

Ο Μαχίρ ακούει τον πυροβολισμό και κατευθύνεται στο γκαράζ. Η Κιγιμέτ ομολογεί στον Μαχίρ την αλήθεια, ότι ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Μετέ και εκείνη του είπε ψέματα για να τον χρησιμοποιήσει και να πάρει την εκδίκησή της. Ο Μαχίρ προσπαθεί να πάρει το όπλο από την Κιγιμέτ αλλά χάνει τον έλεγχο και η Κιγιμέτ πυροβολεί τον Μαχίρ, τον Κερέμ και τη Ματσιντέ.

Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ βρίσκουν τη Μελέκ αναίσθητη και τη βοηθούν να συνέλθει. Όλοι μαζί πηγαίνουν στο γκαράζ. Την ίδια ώρα η Ελίφ επιστρέφει από το σχολείο και όλοι μαζί βρίσκονται μπροστά στο τρομακτικό σκηνικό. Ο Μαχίρ έχει αφοπλίσει την Κιγιμέτ και η αστυνομία τη συλλαμβάνει. Η Μελέκ είναι στο πλευρό της Ελίφ και η Χουμεϊρά με τον Λεβέντ προσπαθούν να βοηθήσουν τη Ματσιντέ και τον Κερέμ. Η Χουμεϊρά κλαίει απαρηγόρητη, η μητέρα της είναι νεκρή αλλά ο Κερέμ ζει.

Ο Σαφάκ ρωτά τη Ζουλιντέ αν έδωσε το χρυσό στον Tουφάν. Η Ζουλιντέ εξηγεί ότι δεν το έκανε, αλλά η Λεμάν λέει στον Σαφάκ ότι η Ζουλιντέ το έδωσε στον Tουφάν. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να πείσει τον Σαφάκ αλλά εκείνος δεν θέλει να την ακούσει και πληγωμένος της ζητάει διαζύγιο.

Η Ζουλιντέ μαζεύει τα πράγματά της και του Εμιρχάν, ο οποίος κλαίει απαρηγόρητος. Μητέρα και γιος φεύγουν και ο Τουφάν κοιτάζει ικανοποιημένος. Ο Σαφάκ είναι συντετριμμένος. Η Λεμάν μετανιώνει και ο Σαφάκ τρέχει να βρει τη Ζουλιντέ, να της ζητήσει συγνώμη και να γυρίσει κοντά του. Η Λεμάν ζητάει και εκείνη συγχώρεση με τη σειρά της για το μεγάλο λάθος που έκανε.

Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ συμφιλιώνονται. Η Ασλί βρίσκεται και εκείνη κοντά στον Κερέμ ενώ το ασθενοφόρο τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Ελίφ λέει στον Μαχίρ πως τον αγαπάει πολύ και εκείνος την παίρνει στην αγκαλιά του μαζί με τη Μελέκ...

Δέκα συγκλονιστικές σκηνές από το τελευταίο επεισόδιο

Τις δέκα συγκλονιστικές σκηνές που θα σας καθηλώσουν μέχρι το οριστικό φινάλε της σειράς «Elif», αλλά και το μεγάλο καταιγιστικό φινάλε σας παρουσιάζει αποκλειστικά το περιοδικό Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες στο TV-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif 4/10: Η Μελέκ βρίσκει τη σελίδα από το ημερολόγιο της Ματσιντέ - Ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Κιγιμέτ

Elif:Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα με την Μελέκ - Η ερωτική εξομολόγησή του θα προκαλέσει...

TAGS
Share