Άπιστος 7/10: Ο Βολκάν εξακολουθεί να παίζει θέατρο για να κρατήσει στη ζωή του την Ασιγιά

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άπιστος 7/10: Ο Βολκάν εξακολουθεί να παίζει θέατρο για να κρατήσει στη ζωή του την Ασιγιά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στηνσειρά του ΣΚΑΙ, Άπιστος, καθώς ο Βολκάν εξακολουθεί να παίζει θέατρο για να κρατήσει στη ζωή του την Ασιγιά και την Ντερίν. Αυτό ωστόσο θα φέρει τα πάνω κάτω στην συνέχεια για τους πάντες -δείτε εδώ super αποκλειστικό για το τέλος της σειράς.

Οι σημερινές 6/10 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Άπιστος

Επεισόδια: 140B - 141 - 142Α.

Ο Αλί περνά την πιο ταραγμένη περίοδο της ζωής του, τόσο από την αλλόκοτη συμπεριφορά των γονιών του, όσο κι από την ερωτική απογοήτευση που βιώνει. Πόσο περισσότερο, μπορούν να τον απογοητεύσουν οι πιο κοντινοί του άνθρωποι; Μία υπόθεση στο νοσοκομείο θυμίζει στην Ασιγιά την προσωπική της ιστορία απιστίας με τον Βολκάν. Ο Σελτζούκ ξεσπά και ζητά από την Ντερίν να μην ανακατεύεται στη σχέση του με τη Νιλ.

Ο Βολκάν εξακολουθεί να παίζει θέατρο για να κρατήσει στη ζωή του την Ασιγιά και την Ντερίν, υπό το άγρυπνο βλέμμα της κυρίας Γκιονούλ. Το μίσος της Ντερίν την οδηγεί σε λάθη και δημόσιες απειλές για τη ζωή της Ασιγιά, γεγονός που η ίδια δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτο.

Όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Επεισόδια: 142B - 143.

Η κυρία Γκιονούλ ανακαλύπτει τις απάτες του γαμπρού της κι ανησυχεί όλο και περισσότερο για την πορεία των οικογενειακών τους επιχειρήσεων και της προσωπικής της περιουσίας. Ο Βολκάν θα αντέξει το βάρος των εξελίξεων ή θα καταρρεύσει από το άγχος και τις ενοχές; Οι χειρότεροι εφιάλτες του Βολκάν μοιάζουν να βγαίνουν αληθινοί. Οι υποψίες όλων πέφτουν, για ακόμη μία φορά, πάνω στην Ντερίν. Η συμπεριφορά της την κάνει να φαίνεται παρανοϊκή στα μάτια όλου του κόσμου κι ακόμα περισσότερο στην κυρία Γκιονούλ, που πλέον μοιάζει να έχει χάσει κάθε έλεγχο