Εκτός Πάμε Δανάη ο Τίμος Ζαχαράτος - Η ανακοίνωση της Μπάρκα

Τι του συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός Πάμε Δανάη ο Τίμος Ζαχαράτος - Η ανακοίνωση της Μπάρκα

Κι εκεί που οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την στήλη μαγειρικής στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, για να ανοίξει και λίγο το ματάκι τους η παρουσιάστρια ή μάλλον ο σεφ... μας την έσκασε!

Η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε πως θα μαγείρευε εκείνη αυτή τη φορά γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά:

"Σήμερα το challenge είναι με τα υλικά που θα έφτιαχνε ο Τίμος σουφλέ να το κάνω εγώ, φυσικά με την καθοδήγηση και την βοήθεια της Δέσποινας. Ο Τίμος εδώ και πολλές ώρες είναι κλεισμένος σε ένα ασανσέρ αν έχει βγει μέχρι τη Δευτέρα θα έρθει εδώ και θα μας τα πει".

«Θα παντρευόμουν τον Τίμο Ζαχαράτο»

Το βράδυ της Δευτέρας 20/6 η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί για όλους και για όλα. Μάλιστα η παρουσιάστρια έκανε και κάτι αρκετά παράτολμο.

Μετά από πολύωρη συζήτηση ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ξεκίνησε τις ακατάλληλες ερωτήσεις. Εκείνη παραδέχτηκε μια σειρά από πράγματα που δύσκολα εξομολογούνται οι άνθρωποι της τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι την ενοχλεί να αναφέρουν συνέχεια το όνομα της μαμάς της, ενώ παραδέχτηκε πως έχει βγει ραντεβού με λάθος άτομο, διότι τους μπέρδεψε.

Ενώ όταν ρωτήθηκε ποιον από τους συνεργάτες θα παντρευόταν, ποιον θα κράταγε για σχέση ποιος θα ήταν ο κουμπάρος εκείνη απάντησε, τον Τίμο Ζαχαράτο, τον Γιώργο Κρικοριάν και τον Άρη Καβατζίκη αντίστοιχα.

Μετά από λίγα λεπτά ο Τίμος Ζαχαράτος εμφανίστηκε από το πουθενά και της έκανε έκπληξη. «Περνάμε πολύ ωραία, δεθήκαμε πολύ γρήγορα» είπε η Δανάη για τον σεφ της εκπομπής της ενώ αποκάλυψε ότι τον είδε κατά τύχη στο δοκιμαστικό και του έστειλε μήνυμα πριν καν πάει στην εκπομπή.

Όπως είπαν και οι δύο, δεν τους ενοχλεί ο ντόρος γύρω από τη σχέση τους διότι όπως είπε ο Τίμος υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο.