Asia Express: Σε απόγνωση οι Γαλακτεροί - «Ρε συ που ήρθαμε;»

Δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Asia Express: Σε απόγνωση οι Γαλακτεροί - «Ρε συ που ήρθαμε;»

Το αποψινό(7/10) επεισόδιο του Asia Express ξεκίνησε και μαζί με αυτό ξεκίνησε και η νέα δοκιμασία, που, όπως είδαμε και από το τρέιλερ, θέλει πολύ υπομονή. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να βρεθούν σε έναν νέο προορισμό και για να καταφέρουν να φτάσουν πιο κοντά, ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός πήραν μία μικρή βάρκα και πέρασαν από μία λιμνούπολη.

Οι εικόνες που αντίκρισαν εκεί τους άφησαν άναυδους, αφού οι μυρωδιές ήταν αηδιαστικές, το νερό ήταν βρώμικο και το γεγονός πως πολλοί άνθρωποι ζούσαν εκεί ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν με τίποτα. Ένα άλλο ζευγάρι πάντως, αυτά είδε και έφυγε τρέχοντας(δείτε ποιο).

Μουρμούραγαν εμβρόντητοι Παύλος και Νάσος Γαλακτερός

«Ρε συ, που ήρθαμε;», έλεγε ο πατέρας στον γιο και αργότερα μιλώντας στην κάμερα συμπλήρωσε: «Αδιαφορώ για την αποστολή και μόνο που αντικρίζω τι ζουν αυτοί οι άνθρωποι».

Tρία ζευγάρια είχαν θέμα με τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα πριν αποχωρήσουν

Δεν έκατσαν να σκάσουν Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, αφού όντες δυσαρεστημένοι από την παραγωγή του Asia Express ζήτησαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Οι δυο τους περιέγραψαν στην κάμερα του Breakfast at Star όλο το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή τους, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι υπήρχαν και κάποιοι που δεν τους καλοέβλεπαν.

Η Ιλάειρα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρησή τους, περγράφοντας τις κακουχίες που έζησαν όσο παρέμεναν στο παιχνίδι, ενώ σε άλλη εκπομπή, στο Open Weekend, ο Μαυρίκιος ξέσπασε σε κλάματα, όταν έκανε μια αναδρομή στα όσα τους έχει καταλογίσει ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα.

Eίπαν στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@star»:

«Εμείς προσπαθήσαμε να τα πάμε καλά με όλους. Κάναμε μια φιλότιμη προσπάθεια. Μιας και μιλάμε τώρα στο κανάλι που έκανε την παραγωγή, μπορούμε να πούμε και κάποια πράγματα παραπάνω. Ήμασταν το ζευγάρι που όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ήμασταν στην επικαιρότητα πιο πολύ απ’ όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια. Αισθάνομαι ότι υπήρχε ένα κλίμα λίγο μαζί μας περίεργο.

Το έβλεπες στα μάτια τους, στη συμπεριφορά τους. Όχι όλοι, δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καλάθι. Τρία ζευγάρια είχαν θέμα μαζί μας, δεν ήθελαν καν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Μας είπε η παραγωγή να χωριστούμε σε δυάδες τα ζευγάρια για να κάνουμε μια φωτογράφιση. Όταν ρωτούσαμε τα ζευγάρια για το αν θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μας, το ένα μετά το άλλο έλεγαν όχι», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για τη Χριστίνα Παππά και τον Δημήτρη Παππά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Οι δυο τους σηκώθηκαν πάνω κάποια στιγμή, εκνευρίστηκε η Χριστίνα με όλο αυτό και την ευχαριστούμε πάρα πολύ και είπε “δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε, θα ξαναφωτογραφηθούμε εμείς με τα παιδιά”. Και φωτογραφήθηκαν δύο φορές για να υπάρξει ζευγάρι να φωτογραφηθεί μαζί μας».