Asia Express: ''Τα έκαναν θάλασσα'' Βασάλος και Fipster - «Ψάχναμε ψύλλο στα άχυρα»

Ζόρικο αποδείχτηκε το εργοστάσιο πάγου...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Asia Express: ''Τα έκαναν θάλασσα'' Βασάλος και Fipster - «Ψάχναμε ψύλλο στα άχυρα»

Όλα τα έχει το αποψινό(7/10) επεισόδιο του Asia Express, αφού οι παίκτες στην προσπάθειά τους να βρουν ένα εργοστάσιο πάγου τα έχουν βρει ''σκούρα''. Από τη μία οι Γαλακτεροί, που φρίκαραν με τις εικόνες που αντίκρυσαν γύρω τους στη Λιμνούπολη(δείτε εδώ) και από την άλλη ο Βασάλος με τον Fipster που έκαναν ένα τραγικό λάθος στη δοκιμασία και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Βασάλος και Fipster απορούν με τις πράξεις τους

Οι δυο τους έκαναν ένα τραγικό λάθος, αφού πέρασαν ένα 50λεπτο να ψάχνουν το εργοστάσιο πάγου ρωτώντας στα αγγλικά τους Ασιάτες, για το που είναι, ενώ μέσα στην τσάντα τους υπήρχε ένα χαρτί, το οποίο έγραφε στη γλώσσα τους, την ερώτηση που ήθελαν να κάνουν. Ο ένας πάντως κατηγόρησε τον άλλο...

Έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες ο Fipster

Στο επεισόδιο στις 2/10 τα ζευγάρια έπρεπε να έρθουν αντιμέτωποι και με τις καιρικές συνθήκες που δεν ήταν καθόλου υπέρ τους αφού αναγκάστηκαν να περπατήσουν και να κάνουν autostop μέσα στη βροχή. Μάλιστα, έπρεπε να βρουν και μέρος προκειμένου να κοιμηθούν.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο ένας από τους διαγωνιζόμενους όπου κατέρρευσαν ήταν και ο Fipster όπου τον είδαμε να ξεσπάει σε λυγμούς αφού κανείς δεν μιλούσε αγγλικά και δεν μπορούσε να βρει σπίτι για να μείνει.