Μαίρη Μαίρη Μαίρη 8/10: Η Ζορζέτα πιστεύει ότι ο Γιώργος έχει εξωσυζυγική σχέση

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Μαίρη Μαίρη 8/10: Η Ζορζέτα πιστεύει ότι ο Γιώργος έχει εξωσυζυγική σχέση

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», έρχεται απόψε, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 21:00, με σπαρταριστές καταστάσεις και ατάκες που θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες στην πρεμιέρα).

Τι θα δούμε απόψε στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 2

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Συζητά με την Μπέτυ για την ανεκτικότητά της απέναντι στις απιστίες του Γιάννη. Η Μπέτυ προσπαθεί να μετριάσει τον ενθουσιασμό της φίλης της, αλλά η Μαίρη φαντασιώνεται τη μεγάλη επανασύνδεση. Ο Γιάννης όμως έχει άλλα σχέδια…

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Μιλάει με τη Ζορζέτα, τη μητέρα της, για την αφηρημάδα του Γιώργου. Η Ζορζέτα θεωρεί ότι δεν πρόκειται για αφηρημάδα. Πιστεύει ότι ο Γιώργος έχει εξωσυζυγική σχέση. Για να το διαπιστώσει, κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις στην κόρη της και τη συμβουλεύει να ψάξει το κινητό του.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Προσπαθεί να πείσει τα παιδιά της, τον Λευτέρη και την Κωνσταντίνα, να έρθουν στο οικογενειακό δείπνο με αφορμή την επέτειο γάμου. Αποφασίζουν να πάνε όλοι μαζί σε ασιατικό εστιατόριο, πράγμα που η Ντίνα, η πεθερά της Μαίρης, δεν μπορεί να «χωνέψει». Στο εστιατόριο, η Ντίνα αρνείται να παραγγείλει γλυκό, γιατί δεν της αρέσει τίποτα. Ο Κώστας προσπαθεί για άλλη μια φορά να δικαιολογήσει τη μητέρα του.

Αν θυμηθούμε τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του MEGA

Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) είναι προβληματισμένη γιατί μόλις έχει χωρίσει με τον Γιάννη (Γιάννη Τσιμιτσέλη). Η μητέρα της, η Ιουλία, δεν συμφωνεί καθόλου με τον χωρισμό της. Συζητάει με τη φίλη της την Μπέτυ. αν είναι φρόνιμο να κάνει κινήσεις ώστε να βρεθούν ξανά μαζί με τον Γιάννη. Όταν θ’ αρχίσει να φαντασιώνεται μια νέα επανασύνδεση, θα φανεί πως εκείνος έχει άλλα σχέδια για τη σχέση τους.

Η άλλη Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη), που είναι παντρεμένη με τον Γιώργο (Κωνσταντίνος Γαβαλάς) και έχουν ένα μικρό παιδί, νιώθει να χάνει την επικοινωνία με τον άντρα της και μάλιστα όταν μιλήσει γι’ αυτό στη μητέρα της, εκείνη θα την πείσει πως απλά ο άντρας της την απατά. Για να το διαπιστώσει μάλιστα θα κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις στη Μαίρη και τέλος θα τη συμβουλέψει να ψάξει το κινητό του.

Η τρίτη Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) της παρέας αναρωτιέται με τον σύζυγό της Κώστα (Σπύρο Πούλη) αν είναι ευτυχισμένοι με αφορμή την επέτειο του γάμου τους. Στο εστιατόριο που θα πάνε με τα δυο τους παιδιά και φυσικά τη μητέρα του (που δεν χάνει καμία οικογενειακή συγκέντρωση), η πεθερά θα τραβήξει πάλι το ενδιαφέρον όλων και η Μαίρη για μια ακόμη φορά θα γυρίσει σπίτι απογοητευμένη.