Πρεμιέρα J2US: Αυτό κι αν ήταν έκπληξη - Η Κατερίνα Στικούδη έγινε κατάξανθη για χάρη του show

Έριξε και τα καρφιά της για όσες θα της έπαιρναν τη θέση...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πρεμιέρα J2US: Αυτό κι αν ήταν έκπληξη - Η Κατερίνα Στικούδη έγινε κατάξανθη για χάρη του show

Όλα τα έχει η πρεμιέρα του J2US και ακόμα μάλλον δεν έχουμε δει τίποτα. Μετά την μεγάλη έκπληξη με την 4η κριτή που εν τέλει είναι η Καίτη Γαρμπή(δείτε εδώ πως εμφανίστηκε στη σκηνή), η Κατερίνα Στικούδη είπε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αφού εμφανίστηκε κατάξανθη. Μάλιστα δεν παρέλειψε στην κουβέντα της με τον Κοκλώνη να ρίξει και τις σπόντες της για όσες καλοέβλεπαν τη θέση της...

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Στικούδη στο J2US με ξανθό μαλλί

Είπε στον Νίκο Κοκλώνη:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και φέτος εδώ μαζί σου! Έχουμε τόσες πολλές αλλαγές σε αυτό το υπέροχο πλατό μας που έχει γίνει διπλάσιο» σημείωσε η Κατερίνα Στικούδη .Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια αναφορά στις φήμες που ήθελαν άλλη παρτενέρ πλάι του στον φετινό κύκλο.

«Όλο το καλοκαίρι ξέρεις τι άκουσα για τη θέση σου; Ποια θα κάτσει… Ποια θα παρουσιάσει… Τι θα γίνει… Δεν φαντάζεσαι».

Έτσι, η Κατερίνα Στικούδη πήρε την ευκαιρία και έριξε την σπόντα της: «Εντάξει, να σου πω κάτι. Είναι καλό να βάζεις στόχους και να θέλεις να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου. Εγώ ξέρω ότι είμαι εδώ μαζί σου και πάλι και είμαι πολύ χαρούμενη».

Η κόντρα με την Παναγιώταρου για την θέση στο J2US

Το μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, Just the two of us, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να βρίσκεται στα backstage, ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη έκανε γνωστό πως εκείνη θα παραμείνει σε αυτή τη θέση (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε).

Το πρωί της Παρασκευής 30/9, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star” και τον Σαράντη Μαριεττής και αναφέρθηκε στο “J2US” και στο αν επικοινώνησε με τον Νίκο Κοκλώνη.

«Είχαμε συζητήσει για το green room και ξέρεις όπως είναι στην τηλεόραση αν φτάσεις κοντά και δεν έχεις υπογράψει, δεν σημαίνει ότι θα το κάνεις. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει ότι δεν θα είμαι. Το έμαθα από το Instagram.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την Κατερίνα Στικούδη και τα posts της. Πιστεύω ότι ίσως απλά δεν έπρεπε να το ανεβάσει, ίσως το ανέβασε για να βάλει και εκείνη τα όριά της… “Εγώ θα είμαι στο green room, μη το ζεις μόνη σου”. Δεν μίλησα με τον Νίκο Κοκλώνη, δεν με πήρε τηλέφωνο, δεν υπήρχε λόγος», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.