Πρεμιέρα για το Fishy και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Πρώτη καλεσμένη η Ελένη Μενεγάκη

Ψαρέματα με πολλά μποφόρ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρεμιέρα για το Fishy και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Πρώτη καλεσμένη η Ελένη Μενεγάκη

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μέσα από την εκπομπή «Fishy», με τον παρουσιαστή να υποδέχεται στο σκάφος της εκπομπής την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο, στο δικό της αγαπημένο μέρος (δείτε εδώ κι ένα βίντεο που είχε ανεβάσει ο ίδιος από τα γυρίσματα).

Η παρουσιάστρια επιβιβάστηκε στο σκάφος, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές μιας και τα μποφόρ ηταν πολλά. Παρόλα αυτά, η διάθεση ήταν αρκετή και έτσι ξεκίνησε η εξόρμησή της, κατά την διάρκεια της οποίας η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη ότι έχει δίπλωμα για σκάφος εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια.

Η παρουσιάστρια μάλιστα προειδοποίησε τον ηθοποιό πως δεν πρόκειται να γυρίσουν αν δεν πιάσουν ψάρια. Τελικά, η Ελένη Μενεγάκη έπιασε τα καλάμια ψαρέματος και κατάφεραν να πιάσουν ένα ψάρι 1,5 κιλού.

Πρεμιέρα για το Fishy με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη & καλεσμένη την Ελένη Μενεγάκη

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη από τα γυρίσματα της εκπομπής Fishy

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το τελευταίο διάστημα βλέπει τις δυνατότητες του και στην παρουσίαση με την εκπομπή Fishy, τη νέα, πρωτότυπη ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA που μας προσκαλεί στις πιο διασκεδαστικές εξορμήσεις.

Μάλιστα ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη 21/7 δείχνοντάς μας τις «αντίξοες» συνθήκες στις οποίες γίνονται τα γυρίσματα.

Ο ηθοποιός με τον σκηνοθέτη και τον οπερατέρ της εκπομπής κάνουν μπάνιο σε πισίνα μαζί ένα ροζ φουσκωτό φλαμίνγκο. Το βίντεο συνόδευε η χιουμοριστική λεζάντα: «Σκοτωνόμαστε στη δουλειά για να βγει καλό το αποτέλεσμα»