«Ρε Γιάννη, πλάκα μας κάνεις;» - H επική αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στις ερωτήσεις του Τσιμιτσέλη στο ''Fishy''

Απηύδησε με αυτά που άκουσε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Ρε Γιάννη, πλάκα μας κάνεις;» - H επική αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στις ερωτήσεις του Τσιμιτσέλη στο ''Fishy''

Την Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην πρεμιέρα του Fishy στο Mega προκειμένου να του κάνει ποδαρικό. Στην πλούσια συνέντευξη που ακολούθησε μίλησαν για όλους και για όλα, για την προσωπική της ζωή, τη σταδιοδρομία και την καριέρα της, με την ίδια να απορεί κάποια στιγμή με τις διαπιστώσεις του παρουσιαστή για την ίδια.

Οι διαπιστώσεις του αφορούσαν την προσωπική της ζωή, αλλά και την ικανότητά της να συνδυάζει οικογένεια και καριέρα. Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται για φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην εκπομπή «Ελένη», ενώ ζει τον απόλυτο έρωτα εδώ και χρόνια με τον Ματέο Παντζόπουλο για τον οποίο μάλιστα έγινε και πρόσφατα η αποκάλυψη του πως συμπεριφέρεται όταν κλείνουν οι πόρτες του σπιτιού(δείτε εδώ).

Οι διαπιστώσεις του Τσιμιτσέλη που έκαναν τη Μενεγάκη να απηυδήσει

Συζητώντας λοιπόν για το πως καταφέρνει να συνδυάζει επαγγελματική με προσωπική ζωή ακολούθησε ο εξής διάλογος:

«Στο πρώτο παιδί όλα είναι καινούρια. Είσαι άπειρος, δοκιμάζεσαι και κάνεις πιο πολλά λάθη. Παίρνει το πρώτο παιδί όλη την αγάπη. Παρόλα αυτά εξελίσσεσαι και γίνεσαι κι εσύ καλύτερος γονιός. Από την αρχή βάζουμε το 100% μας, αλλά μέσα από τα λάθη μας προχωράμε. Ο γονιός ότι είναι να μαθητεύσει, ξεκινά με το πρώτο παιδί που θα κάνει. Από εκεί ξεκινά με μηδενική εμπειρία και πολλή αγάπη». Για το πως συνδύασε την προσωπική της ζωή με το απαιτητικό της πρόγραμμα ανέφερε: «Ήθελα πολύ το ένα και το άλλο… Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα, αλλά δεν νιώθουν έτοιμες για ένα παιδί. Μία γυναίκα που σου λέει στα 25 δεν θέλω να κάνω παιδί, μπορεί στα 40 να θέλει.»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε με χιούμορ: «Δεν θεωρώ ότι ανήκεις στον μέσο όρο σε σχέση με τη μέση γυναίκα. Η επαγγελματική σου ζωή είναι πάρα πολύ έντονη κι έχεις κάνει αρκετά παιδιά. Σε σχέση με την Ελλάδα μιλάμε πάντα και ζωή να έχουν κι άμα θέλεις να κάνεις άλλα τόσα». Η Ελένη Μενεγάκη είχε μοναδική αντίδραση με αυτό το σχόλιο κι αφού γέλασε, αποκρίθηκε: «Ρε Γιάννη, πλάκα μας κάνεις;»

Το μυστικό που κρύβεται πίσω από τη σχέση τους με τον Παντζόπουλο

Πάνε επτά χρόνια από την ημέρα που η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο τη μικρή Μαρίνα (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάπτισή της), καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο και παρότι δεν είδαμε ούτε φωτογραφίες από κάποιο γάμο αλλά ούτε και κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι αυτός ο γάμος έγινε, όλοι πιστεύουμε ότι οι δυο τους έχουν παντρευτεί πριν γεννηθεί η κόρη τους.

Μάλιστα πληροφορίες έκαναν λόγο για μυστικό γάμο ο οποίος έγινε σε μοναστήρι στην Άνδρο, με παρόντες μόνο τους πάρα πολύ κοντινούς τους ανθρώπους. Η ίδια η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν διέψευσαν ποτέ την πληροφορία που κυκλοφόρησε τότε και δεν έκαναν απολύτως κανένα σχόλιο που να αναιρεί το γεγονός ότι είχαν παντρευτεί.

Κι όμως τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Ματέο Παντζόπουλος Ελένης Μενεγακη

Εάν ήταν κάποιος πολύ προσεκτικός όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βγήκαν από το μαιευτήριο με την μικρή Μαρίνα θα είχαν προσέξει ότι στην επίσημη ανακοίνωση ο επιχειρηματίας αναφερόταν ως "ο επί χρόνια σύντροφος και πατέρας του παιδιού κ. Ματθαίος Παντζόπουλος."

Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι δυο τους δεν ήταν παντρεμένοι, τουλάχιστον τη εποχή που γεννήθηκε η μικρή και ενώ υποτίθεται ότι είχε γίνει ήδη ο περίφημος γάμος, όπως αναφέρει το Ciao. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του εν λόγω περιοδικού η Ελένη και ο Ματέο είχαν αποφασίσει να μην προχωρήσουν σε γάμο καθώς προτίμησαν να κάνουν σύμφωνα συμβίωσης.

Κι αυτό το σύμφωνο συμβίωσης είχε υπογραφεί αρκετά χρόνια νωρίτερα, πριν η παρουσιάστρια μείνει έγκυος.