Παρέδωσε σκυτάλη η Ζωή Κρονάκη - Όσα είδαμε στην πρεμιέρα του Μαμά-δες με τη Τζένη Θεωνά

Μπήκε γρήγορα στον ρόλο της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παρέδωσε σκυτάλη η Ζωή Κρονάκη - Όσα είδαμε στην πρεμιέρα του Μαμά-δες με τη Τζένη Θεωνά

Πρεμιέρα έκανε χθες Σάββατο 8/10 και η εκπομπή Μαμά-Δες στην ΕΡΤ, με την Ζωή Κρονάκη να παραδίδει τα σκήπτρα της παρουσίασης στη Τζένη Θεωνά. Η ίδια είπε τα πρώτα της λόγια προς τους τηλεθεατές, ενώ φαίνεται πως εξοικειώθηκε πολύ γρήγορα στο νέο της ρόλο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζωή Κρονάκη είναι φέτος στην παρουσίαση της εκπομπής Δύο στις δέκα μαζί με τον Δημήτρη Γιατζόγλου, η οποία όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης, αλλάζει και τίτλο αλλά και ώρα προβολής(δείτε εδώ αναλυτικά).

Τα πρώτα λόγια της Τζένης Θεωνά ως παρουσιάστρια του Μαμά-Δες

«Μετά από δύο χρόνια που οι “Μαμάδες” μπήκαν στη ζωή μου και αγαπήθηκαν πάρα πολύ από εμένα για εμένα αυτός ο κύκλος κλείνει. Η αλήθεια είναι ότι το ταξίδι ήταν μοναδικό» ανέφερε στην αρχή και αμέσως καλωσόρισε στη συντροφιά της την Τζένη Θεωνά.

«Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί όλο αυτό το εγχείρημα ξεκίνησε σαν ένα βρεφάκι και πήγε πολύ καλά και αγαπήθηκε και χαίρομαι πάρα πολύ που εσύ είσαι το κορίτσι που αναλαμβάνει αυτή την εκπομπή γιατί νιώθω ότι έχεις όλα τα εχέγγυα και τα φόντα» είπε στην ηθοποιό που μπήκε γρήγορα στον ρόλο της και θέλησε να μάθει από την προκάτοχό της ποιες ιστορίες ξεχώρισε αυτά τα χρόνια στην εκπομπή της.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Τζένη Θεωνά

«Η Τζένη Θεωνά αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2. Η αγαπημένη ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», έρχεται τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ και με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, αυτόν της μαμάς.

Οι «Μαμά-δες» επιστρέφουν στην ΕΡΤ2 και συνεχίζουν να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.
Η εκπομπή ανανεωμένη, αλλά πάντα ευαισθητοποιημένη παρουσιάζει συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους.

Σε κάθε εκπομπή ένας γνωστός μπαμπάς μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του παιδιού του».

Τζένη Θεωνά