The Voice highlights 9/10: Η παπαδοκόρη, η αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM και η σούπερ εμφάνιση της Παπαρίζου

Ο κακός χαμός με τον Πάνο Μουζουράκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Voice highlights 9/10: Η παπαδοκόρη, η αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM και η σούπερ εμφάνιση της Παπαρίζου

Το βράδυ της Κυριακής 9/10 εδώ και πολλά χρόνια είναι αφιερωμένο στο The Voice. Στο χθεσινό 9/10 επεισόδιο είδαμε πολλά και το Youweekly.gr μοιράζεται μαζί σας παρακάτω τα πιο... βασικά!

Να τονίσουμε, πριν δείτε τους διαγωνιζόμενους, πως η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου το βράδυ της Κυριακής ήταν ότι καλύτερο είδαν τα μάτια μας (δείτε την εδώ)!

Τι είδαμε στο χθεσινό 9/10 επεισόδιο του The Voice

Με την ευχή του μπαμπά της διαγωνίστηκε η 17χρονη «παπαδοκόρη» – Γύρισαν οι καρέκλες;

Από τον Ωρωπό έφτασε στο The Voice η Φωτεινή για να κυνηγήσει το όνειρό της στο τραγούδι. Αγαπά τη μουσική, είναι κόρη ιερέα και μάλιστα ψέλνουν μαζί στην εκκλησία. Τραγουδούν κιόλας σε βιντεάκια που ανεβάζουν στα social media. H Φωτεινή είπε το «Τετάρτη βράδυ» της Μελίνας Ασλανίδου με την ελπίδα να κερδίσει τους κριτές.

«Εύχομαι στον πανάγαθο Θεό η μικρή παπαδοκόρη να γράψει τη δική της μουσική πορεία στη ζωή της και έχει φυσικά την ευχή μου» είπε στην κάμερα ο μπαμπάς της.

Ο Πάνος Μουζουράκης την… ξαναβάπτισε και της «έκαψε» όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα!

Η Βάνα σπουδάζει γραφιστική αλλά ο δρόμος της δείχνει προς άλλη κατεύθυνση, τη μουσική. Ήρθε στο The Voice χωρίς να το γνωρίζουν οι δικοί της και εύχεται ο μπαμπάς της να χαρεί με την απόφασή της.

Με Alicia Keys και Ain’t Got You έκανε τις δύο καρέκλες από τις τέσσερις να γυρίσουν, αυτές του Πάνου Μουζουράκη και του Σάκη Ρουβά. Ο Πάνος Μουζουράκης με το που τελείωσε την εμφάνισή της την πήρε από τα μούτρα και βάλθηκε να της βρει καλλιτεχνικό όνομα.

Οι συνειρμοί του και οι απίθανες ατάκες του έκαψαν τα εγκεφαλικά κύτταρα όλων μέχρι που από το «Βασιλική» κατέληξε στο… Νάις.

Άφησε τα δελτία ειδήσεων, τραγούδησε και πρότεινε συμπαρουσίαση στον Γιώργο Λιανό

Από τα δελτία ειδήσεων της Πάτρας κατευθείαν στο The Voice ήρθε η Χριστίνα γιατί κατά βάθος το πάθος της είναι οι νότες και όχι η ειδησεογραφία. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ήρθε τυχαία καθώς στην οικογένειά της δεν είχαν τέτοιες αναζητήσεις.

Ο Γιώργος Λιανός ενθουσιάστηκε όταν άκουσε ότι ασχολείται με τα δελτία ειδήσεων και της ζήτησε να του κάνει μία επίδειξη των ικανοτήτων της. Όμως, είχε τρακ και δεν του έκανε τη χάρη. Του πρότεινε όμως να γίνουν οι δυο τους συμπαρουσιαστές στο μέλλον με τον ίδιο να απαντά με χιούμορ: «μετά τον καιρό θα πηγαίνουμε στο μαγαζί να τραγουδάμε».

Μπροστά στους κριτές η Χριστίνα τραγούδησε το «Αν σ΄αρνηθώ αγάπη μου» και έκανε τον Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη και την Έλενα Παπαρίζου να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τη διεκδίκησή της. Εκείνη όμως διάλεξε στο τέλος την ομάδα του Σάκη για να συνεχίσει στο σόου.

Η αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM δοκίμασε την τύχη της στα Blind Auditions

Η Μάντυ ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι αλλά θα ήθελε πολύ να ανοίξει τους ορίζοντές της μέσα από το The Voice. Αν και είναι γέννημα θρέμμα Ξυλόκαστρου την κέρδισε το Άργος για χάρη του… έρωτα!

Η Μάντυ είναι αδερφή της Μαρίας Μιχαλοπούλου που την είδαμε να συμμετέχει στο GNTM αλλά και στη «Φάρμα» (δείτε εδώ την τεράστια αλλαγή που έχει κάνει πια στην εμφάνισή της). Η «αγρότισσα» του GNTM ήρθε φυσικά στον διαγωνισμό τραγουδιού για να στηρίξει με όλη της δύναμη την αγαπημένη της αδερφή.

Για να εντυπωσιάσει τους κριτές επέλεξε το κομμάτι «Μα εσύ ποτέ» αλλά δυστυχώς δεν τους έπεισε να γυρίσουν τις καρέκλες τους.