Love Island: Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Κούκλος με γαλάζια μάτια ο αδερφός του Αλέξανδρου Κώτση

Υπήρξε ένα από τα πιο όμορφα και επιτυχημένα μοντέλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island: Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Κούκλος με γαλάζια μάτια ο αδερφός του Αλέξανδρου Κώτση

Μπορεί το "Love Island" να μην σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης -δείτε εδώ αναλυτικά ωστόσο ένας από τους παίκτες που φαίνεται να έχει κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις είναι και ο Αλέξανδρος Κώτσης. Συγκεκριμένα, έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον κόσμο του μόντελινγκ παγκοσμίως.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως έχει και έναν αδερφό τον οποίο σίγουρα θα πρέπει να τον έχετε δει κάπου. Ο λόγος για τον Θοδωρή Κώτση ο οποίος υπήρξε ένα από τα πιο όμορφα και επιτυχημένα μοντέλα των '90s στην Ελλάδα.

Ο Θοδωρής ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν συμπαρουσιαστής της Ρούλας Κορομηλά στα shows ενώ μάλιστα ήταν πρωταγωνιστής στην πολύ επιτυχημένη ταινία των Ρέππα-Παπαθανασίου το 1999.

Ο άγνωστος αδερφός του Αλέξανδρου Κώτση από το Love Island

Θοδωρής Κώτσης

Θπδωρής Κώτσης - Είναι ο αδερφός του Αλέξανδρου

Λίγα λόγια για το 6ο αγόρι του Love Island, Αλέξανδρο Κώτση

Ο Αλέξανδρος μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει 2 αδέρφια, την Ευγενία και τον Θοδωρή ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και μοντέλο. Συχνά τον μπερδεύουν με τον αδερφό του με τον οποίο διατηρεί μια υπέροχη σχέση. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το μόντελινγκ, το personal training και τις επιχειρήσεις.

Δηλώνει υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπά και αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας «παλαιάς κοπής». Του αρέσουν οι σχέσεις αν και η τελευταία μεγάλη του σχέση, η οποία διήρκησε 5 χρόνια, τελείωσε πριν από 6 χρόνια. Για να κερδίσει ένα κορίτσι την καρδιά του θα πρέπει να του προσφέρει αγάπη και τρυφερότητα καθώς ο ίδιος είναι ντροπαλός και ευαίσθητος. Δεν εντυπωσιάζεται από την εξωτερική εμφάνιση, αλλά αποζητά να «ενωθεί» με μια κοπέλα συναισθηματικά και ψυχικά.